facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad, Črnuče

750 €/mesec
oglas za

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 94.3 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1988
  • date_rangeAdaptacija: 2018
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: 195OSA

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check CK

Podroben opis nepremičnine

-

V ljubljanskih Črnučah (Polanškova ulica) oddamo izjemno prostorno, obnovljeno in v celoti opremljeno 3,5-sobno stanovanje v skupni izmeri 94,3 m2 (83,1 m2 - stanovanje, 5 m2 - balkon, 6 m2 - shramba), ki se nahaja v 2. nad (od 4ih) stanovanjskega bloka zgrajenega leta 1988.

Stanovanje obsega: kuhinjo z izhodom na pokrit balkon (leseni elementi, miza, 6 stolov, štedilnik, hladilnik, pomivalni stroj), dnevno sobo (sedežna garnitura, omare, klubska miza), spalnico (zakonska postelja, nočni omarici in garderobna omara), kopalnico (umivalnik, tuš/kad, pralni stroj, sušilni stroj, omara), otroško sobo (dve postelji, omare, miza in dva stola), hodnik (omara, obešalniki, omara za čevlje) ter kabinet (miza, police, garderobna omara – kabinet je z dodajanjem postelje možno preurediti v manjšo otroško sobo).

Stanovanje je bilo opremljeno leta 2005 in vseskozi vzdrževano in obnavljano. V letu 2005 brušenje in lakiranje parketa, pleskanje stropov in sten…, v letu 2012 celotna obnova in zamenjava kopalnice in stranišča, v letu 2014 vgrajeni novi termostatskimi ventili na radiatorjih in v letu 2018 pa novo brušenje parketa in pleskanje stropov in sten.

Ogrevanje je centralno z enotno plinsko črpalko/kurilnico za celoten blok (pred kratkim zamenjana s čimer je dosežen občuten prihranek pri porabi). Stanovanje ima vse priključke: telefon, KTV, internet (optika - Telemach ali T-2). Stanovanje je orientirano na zahod (dnevna soba, kuhinja, spalnica) in vzhod (kabinet, otroška soba). Shramba se nahaja na vrhu bloka v 4. nadstropju.

Lokacija je izredno mirna. V neposredni bližini se nahaja vrtec, OŠ, LPP postaja (št. 21). Le nekaj minut peš je oddaljena trgovina in druga LPP linija št. 6.

Ob pričetku najema je potreben polog varščine v višini dveh mesečnih najemnin. Najemninina se plačuje za tekoči mesec in ne vključuje obratovalnih stroškov.

Stanovanje se oddaja za minimalno 1 leto. Prednost imajo najemniki, ki iščejo za daljše obdobje (nekaj let). Vseljivo s 15.10. oz. 1.11.2020.

Najemodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje sklenitev najemne pogodbe na način, da najemnik plača strošek sestave najemne pogodbe v višini enomesečne najemnine + ddv.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: