facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad

300 €/m2+ ddv

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 7780 m2
  • codeŠifra: PP4564

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    check Plinovodcheck Kabelski priklj.check Telefoncheck Optika

Podroben opis nepremičnine

Urejeno naselje hiš na obrobju mesta

Posredujemo pri prodaji zemljišča za izgradnjo "dvojčkov" in samostojnih hiš, ki se nahaja v bližini mestne infrastrukture a kljub temu v naravi, sredi zelenja z enostavnim dostopom do AC ringa - obvoznice.

Naša želja je omogočiti ljudem življenje v hiši, na svojem koščku zemlje, z lastnim parkiriščem a kljub vsemu ne dražje kot je izdatek za povprečno trisobno stanovanje v Ljubljani. MOŽNA GRADNJA OBJEKTOV Z NIZKO ENERGETSKO PORABO (povezali vas bomo z izvajalcem s katerim že dlje časa uspešno sodelujemo tudi pri trženju drugih projektov).

Okolica je urejena, dovoz je asfalt, dostop iz dveh smeri, delno ograjena parcela, ni daljnovodov ali drugih motečih elementov, ki bi kazili izgled same parcele ali kasneje v prihodnosti izgleda novogradenj.

V ceni zemljišča je upoštevana tudi že izdelana celotna projektna dokumentacija za GD, hkrati pa tudi že zgrajen element infrastrukture, samo zemljišče pa je bilo že pregledano tudi s strani Zavoda za kulturno dediščino. 

Idealna lokacija za izgradnjo specifičnega, ekološkega in energetsko varčnega naselja, ki dosega cenovni okvir povprečnega trisobnega stanovanja v Ljubljani. Zagotovimo vam lahko vso pomoč pri iskanju izvajalca gradnje, predstavimo nekaj tipskih projektov, ki jih imamo v trženju oziroma smo jih uspešno zaključili. 

 

VSA VPRAŠANJA POSREDUJTE IZKLJUČNO NA: uprava@real-go.eu in zelo radi vam bomo odgovorili - tudi hitro.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec povrne prodajalcu polovični strošek posredovanja v višini 2% dosežene pogodbene cene + ddv.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nam je že drugo leto zapored podelila CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: