facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Velenje, Škale

350.000 €
= 761 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 460 m2
  • expand_lessNadstropje: 1
  • date_rangeZgrajeno: 2002
  • codeŠifra: WS-3690

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkoncheck Vrtcheck Kletcheck Parkirišče

Podroben opis nepremičnine

STANOVANJSKA HIŠA Z GOSTINSKIM LOKALOM VELENJE
Prodamo dobro vpeljano gostinsko dejavnost s stanovanjskim objektom v Škalah pri Velenju. Zemljišče, na katerem stoji hiša, je veliko 2425m2. Tako hiša kot gostinski objekt imata lastne parkirne prostore. Hiša je bila zgrajena leta 2002. Vsa dokumentacija, tako za hišo kot poslovni prostor, je urejena. 

V pritličju prizidka se nahaja gostinski lokal. Sestavljen je iz glavne sobe s šankom, posebne sobe za večje skupine ljudi, zimskim vrtom, kuhinje, letnega vrta, skladišča, sanitarij in garderobe. Ves gostinski lokal je opremljen z mizami in stoli in z vso pripadajočo opremo. Kuhinja je novo opremljena. Vso opremo lastnik prepusti kupcu, ki lahko nemoteno nadaljuje z dejavnostjo. Za velike skupine ljudi se lahko v neposredni bližini najame dvorana v gasilskem domu in in goste pogosti s cateringom.

V nadstropju prizidka so urejene sobe s sanitarijami in kopalnicami. Služijo lahko kot prenočišča ali se oddajajo v najem.

V stanovanjskem delu se vpritličju nahaja garaža. V prvem nadstropju je stanovanje, ki ga je potrebno še dokončati (V. gradbena faza), v mansardi je stanovanje urejeno. V nadstropju in mansardi je tloris stanovanja identičen, vsebuje pa kuhinjo, dnevno sobo, otroško sobo, spalnico, kopalnico in sanitarije. Vsa oprema v hiši ostane kupcu.

Možna menjava za stanovanje v bloku z doplačilom. Možna menjava za stanovanje v bloku in hišo z doplačliom. Možne različne možnosti menjav po dogovoru.

Določitev zadnje cene ob ogledu nepremičnine.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: