facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Braslovče

210.000 €
= 382 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 550 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1547 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1860
  • reorderEner. izk. G
  • codeŠifra: Rakovlje MB231

Podroben opis nepremičnine

V nakup ponujamo starejšo večstanovanjsko hišo v centru Braslovč oz. Rakovelj. Stavba stoji na parceli velikosti 1.547m2, dostop do stavbe je neposredno iz javne cesta. Ob stavbi so parkirna mesta stanovalcev in skupna zelenica. V stavbi je trenutno šest samostojnih stanovanj velikosti od 18m2 do 75m2, vsa se nahajajo v pritličju oz. v prvem nadstropju. V mansardi se lahko potencialno izvedejo stanovanjske površine v približni površini 260m2-predvidena je izdelava treh dupleks stanovanj. Shrambe obstoječih stanovanj, v skupni velikost 80m2, se nahajajo v kletni etaži.

Ob stanovanjski stavbi stoji manjši gospodarski objekt.

Na objektu (l.1860) so leta 2008 zamenjali streho, urejen je priklop na javno kanalizacijsko, električno, vodovodno in kabelsko omrežje. Stanovanja se ogrevajo na trda goriva (vgrajene nove dimniške tuljave) oz. elektriko.

V objektu je trenutno cca.315m2 stanovanjskih površin. Z izdelavo stanovanj v mansardi se lahko kvadratura stanovanjskih površin potencialno poveča na približno 570m2.

Objekt ponuja možnost nadaljevanja dejavnosti oddaje stanovanj oz. prodajo obstoječih in morebitnih dodatnih (mansarda).

ŽELITE DODATNE INFORMACIJE? Pokličite nas in se dogovorite za brezplačni ogled - 040/530-040 - Marko ali nam pišite na marko@center-nepremicnin.si . Zagotavljamo vam tudi brezplačno pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa nepremičnine ter POPUST PRI IZVEDBI GEODETSKIH STORITEV. Več informacij o nepremičninah vam je na voljo na naši spletni strani: www.center-nepremicnin.si


Hiter kontakt

Marko Butinar

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: