facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Obalno - kraška, Hrpelje - Kozina, Kozina

922.000 €
= 105 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 8781 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 71

Podroben opis nepremičnine

ZA INVESTICIJO, večje nepozidano stavbno zemljišče z izdanim gradbenim dovoljenjem za izgradnjo večjega industrijskega kompleksa, skladišča tlorisnih dimenzij 101m x 46m, etažnosti P+1, h=10.8m. Gradbeno dovoljenje je izdano za fazno izgradnjo (10 faz) in omogoča fazno izgradnjo po posameznih konstruktivnih rastrih z razdaljo 10m. Rastre ali faze je mogoče združevati v večje enote. Skupno število posameznih enot je 20. Posamezna enota predstavlja samostojno lamelo-halo dimenzij 10m x 22m


Zanimiv projekt in PRILOŽNOST ZA INVESTICIJO. Možna izgradnja večjega samostojnega objekta ali izgradnja več manjših - veliko povoraševanje v regiji po najemu manjših skladiščnih-proizvodnih enot. 

Predviden višinski gabarit objekta je med večjimi na trgu h=10.8m (kota venca). 

Vsaka  od maks. predvidenih 20 hal je zasnovana kot samostojna enota z dostopom in uvozom za tovorna vozila, s parkirnimi mesti pred vhodom ter z omogočenim dostopom za večja tovorna vozila s priklopnikom.

Objekt in zunanja ureditev sta zasnovana tako, da je omogočena krožna vožnja okoli kompleksa. Zavijalni radiji so načrtovani in dimenzionirani za tovorna vozila s priklopnikom. Mirujoči promet je rešen v obliki večjega parkirišča za zaposlene in obiskovalce.

V ceni ni zajet DDV (22%).

Hiter kontakt

Urbanistika d.o.o.

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: