facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bled

900.000 €
= 2.899 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 310.4 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1904
  • date_rangeAdaptacija: 1987
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 6e9b0

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasa

Podroben opis nepremičnine

 

V čudovitem okolju na Bledu, slabih 400 metrov od jezera prodamo stanovanjsko vilo. Objekt je bil leta 1987 obnovljen v celoti. Objekt obsega kletno etažo, ki obsega kmečko sobo s kmečko lončeno pečjo, vinoteko, pralnico kurilnico, sanitarije hodnik in stopnišče, pritlična etaža obsega kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo z izhodmo na teraso (zaprto), knjižnico z izhodom na teraso (zaprto), sanitarije, hodnik in stopnišče, v zgornji etaži so tri spalnice. Vsaka spalnica ima svojo kopalnico. Stopnišče je lepo, leseno, ogrevanje je trenutno na olje in odprti kamin v dnevni sobi. Oprema v objektu je narejena po meri in ostane v objektu-všteta v ceno. Vila je trenutno prazna oseb. Za okolico in notranjost hiše skrbi hišnik, ki hišo zrači, ogreva in ureja okolico.

Na parceli stoji še pomožen objekt kot garaža in večnamenski prostor, lahko tudi kot letna kuhinja.

Zemljiško knjižno stanje je urejeno. Prejšnji lastnik objekta je bil g. Vujadin Boškov, za tiste, ki ste pozabili kdo je bil ta gospod naj Vas spomnim " legendarni nogometaš in uspešni trener državni prvak z Vojvodino, Real Madridom in Sampdorio (s Srečkom Katancem)" in po razpadu nekdanje države, leta 1999 kot selektor okrnjene ZR Jugoslavije, ki je na Euro 2000,  na nepozabni tekmi v Charleroiju remizirala s Slovenijo (3:3).

Ogledi vile so mogoči le po predhodni najavi na mobilni št. 040-643-493, posrednik Jože Šinko.

 Prodajalec oz. lastnik nepremičnine  pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.

Hiter kontakt

Jože Šinko

AGENT 3091 d.o.o.