facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška

300.000 €
= 1.027 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 292 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 3918 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1980
  • date_rangeAdaptacija: 2018
  • codeŠifra: 100151-45

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasacheck Kletcheck Parkirišče

Podroben opis nepremičnine

ZNIŽANO!

V naselju Škrinjari (Babići) prodamo hišo z vso opremo v velikosti 206 m2 z dvoriščem 707 m2. Hiša ima v pritličju 3 apartmaje (3 sobe s kuhinjami in kopalnicami), z dvema terasama. V nadstropju so 3 sobe, ki imajo skupne sanitarne prostore in kuhinjo, ter tri terase.

V neposredni bližini je manjša stavba velikosti 45 m2 s 404 m2 zemljišča. V tej stavbi sta 2 sobi, kuhinja, sanitariji. Pridobljeno je dovoljenje za rekonstrukcijo ali nadomestno gradnjo.

Sestavni del nepremicnine je tudi manjše gospodarsko poslopje v izmeri 41 m2 z zemljiščem v izmeri 1391 m2. Vzdolž parcele je še zemljišče v velikosti 1124 m2. Skupna površina nepremičnin je 3918 m2. Tudi za ta objekt je pridobljeno dovoljenje za rekonstrukcijo in nadomestno gradnjo.

Zemljišče s stavbami v izmeri 3.918 m2 in je od morja locirano 1,2 km, 6 km od Umaga in 12 km od mesta Novi Grad. Zemljišče je ravno, na sončni legi in v mirnem okolju.

Manjša trgovina je oddaljena 1 km, vsi večji trgovski centri (Plodine, Konzum, Kaufland, Lidl) so v Umagu. Prav tako sta  v Umagu  pošta in zdravstveni dom. Bolnišnica je v Reki in Puli. Nižji razredi osnovne šole in vrtec sta oddaljena 500 m, osnovna šola je v Umagu.

Avtocesta je oddaljena  5 km.

Hiša je bila grajena leta 1980 in je bila redno vzdrževana. Kritina je nova. Ogrevanje je urejeno s centralno na drva. Pripravljeno je tudi za ogrevanje na olje. Hiša ima klimo s katero lahko prostore ogrevate oz. hladite. Vsi objekti imajo greznico, vodo, elektriko, internet.

Zagotovljenih je 5 parkirnih mest.

 Nepremičnina daje dovolj možnosti, da si lahko zgradite tudi bazen, uredite oljčni nasad ipd.

 Zemljiško knjižno stanje je urejeno, vse je legalizirano in brez bremen. Energetska izkaznica je pridobljena.

Prodajni postopek se izvede v skladu z zakonodajo Republike Hrvaške. Stroški kupca: del provizije agencije 2 % + DDV, stroški pogodbe in notarskih storitev, 4 % davek na promet nepremičnin.

Priporočamo ogled in nakup.

Hiter kontakt

mag. Truda

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: