facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Ljubljana, Vič-Rudnik

470.630 €
= 3.800 €/m2*
oglas za Dolgoletne izkušnje pustijo sled.

Dolgoletne izkušnje pustijo sled.

Preverite naše pretekle projekte in reference.

Izvedite več keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 123.85 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2019
  • codeŠifra: PS1574245936957

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasa

Podroben opis nepremičnine

-

Novogradnja, triinpolsobno dupleks stanovanje, 123,85 m2, Nova Grbina
Na območju družinskih stanovanjskih hiš prodamo moderno triinpolsobno dupleks stanovanje s teraso, atrijem in parkirnimi mesti.

Površina
Stanovanje obsega 123,85 m2 bivalne površine, 30,39 m2 terase, 31m2 atrija, nadstrešnico za avtomobile ter vrtno lopo v izmeri 5m2.

Razporeditev prostorov
Stanovanje obsega v pritličju; predprostor, servisni prostor ter stopnišče, v prvem nadstropju 2 spalnici, utility in kopalnico, v drugem nadstropju pa odprt dnevni prostor s kuhinjo z izhodi na terase, kabinet v izmeri 7m2 ter kopalnico.

Konstrukcija
Dvostanovanjski objekt je klasično grajen objekt z opečnimi stenami in armiranobetonskimi vezmi na armiranobetonski temelnji plošči, s potrebno horizontalno in vertikalno hidroizolacijo. Zunanje stene debeline 25 cm in notranje nosilne stene debeline 19 cm so zidane z modularno opeko, s potrebnimi vertikalnimi in horizontalnimi armiranobetonskimi vezmi. Jedro stavbe predstavljajo armiranobetonske stene okrog stopnišča. Predelne stene so mavčno-kartonske s kovinsko podkonstrukcijo, zvočno in toplotno izolirane z izolacijo iz steklene volne. Stene med stanovanjema so dodatno zvočno izolirane.
Medetažne konstrukcije so armiranobetonske plošče z ustrezno zvočno izolacijo, pri čemer je v stropni plošči izveden razvod inštalacijskih cevi za elektriko.
Stopnice v stanovanju so montažne s kovinsko konstrukcijo in lesenimi nastopnimi ploskvami

Stavbno pohištvo
Okna in balkonska vrata so izdelana iz šest-komornih PVC profilov, zunanja stran oblečena v Alu pločevino v sivi barvi, notranjost v beli barvi, z dobro toplotno in zvočno izolacijo ter primerno UV odpornostjo. Toplotna prevodnost oken Uw = 0,75 W/m2K, prevodnost stekel Ug = 0,5 W/m2K. Senčila so zunanje žaluzije s predokensko podometno omarico. Žaluzije imajo električni pogon. Vsa okna in balkonska vrata so opremljena s komarniki.
Notranje in zunanje okenske police so iz naravnega kamna, zunanje imajo ustrezni odkapni rob.

Fasada
Fasada je izvedena po sistemu tankoslojne termoizolacijske kontaktne fasade iz kamene volne debeline 16 cm. Cokel stavbe je obložen z naravnim kamnom. Balkonske ograje kovinske z lasersko izrezano aplikacijo.

Ogrevanje
Za ogrevanje prostorov in pripravo tople vode je predviden plinski kotel. V dnevnem prostoru je možno postaviti kamin za dodatno ogrevanje. Dnevni in spalni prostori so prezračujejo preko točkovnih rekuperatorjev.

Pri finalizaciji stanovanje bodo upoštevane želje kupca, predvsem pri izbiri zaključnih materialov.

Stanovanje bo vseljivo konec leta 2019.


Hiter kontakt

Mreža nepremičnin d.o.o.

Mreža nepremičnin d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: