facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Savinjska, Žalec

30.000 €
= 34 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 870 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 201904DL

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Bazen

Podroben opis nepremičnine

Si želite zasebnosti in fantastičnega razgleda hkrati? Potem ne odlašajte z ogledom v celoti zazidljive parcele, ki jo ponujamo v Zabukovici. Lokacija je primerna za kupca, ki želi imeti večjo posest, ki mu bo zagotavljala mir, zasebnost in lep razgled iz nove hiše


Ponujamo vam možnost nakupa treh parcel, velikosti 904m2, 870m2 in 1122m2. Parcele so v celoti zazdiljive in dovolj prostorne za umestitev stanovanjske hiše in pomožnih objektov. Za postavitev objekta je primeren zgornji (vzhodni) in srednji del parcele, spodnji del pa vam zaradi naklona omogoča, da bo vaš objekt dvignjen nad objekti v okolici. Spodnji del zemljišča je tako primeren za zasaditev in umeščanje pomožnih objektov.

Zemljišče ima urejen dostop po asfaltni cesti, čez parcelo poteka električni vod, ki bo predvidoma v kratkem položen v zemljo, čez parcelo potekajo še vodovod in telekomunikacijski vodi.

Za ogled in dodatne informacije pokličite: 041/370-433 ali pišite na dejan@center-nepremicnin.si.

Hiter kontakt

Dejan Lavbič

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: