facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Kamnica

24.900 €
= 23 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 1.104 m2
 • codeŠifra: PE9009

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  ZAZIDLJIVA PARCELA - VIKEND,  V ROŠPOHU pri Kamnici

   

  V Rošpohu, iz smeri Kamnica proti Urbanu, prodajamo zazidljivo parcelo,  velikosti 1.104 m2. 

   

  Dostop do parcele je urejen iz glavne ceste iz smeri Kamnica proti Rošpohu, kjer se desno odcepi in nadaljuje po makedamski cesti do naselja vikendov in samostojnih hiš. Parcela je iz glavne ceste oddaljena 500 m2, od avtubusne postaje pa 700 m.

   

  Parcela je v zelo rahlem naklonu, lepe pravokotne oblike, sončna, zasajena z sadnimi drevesi in grmički. Na parceli je brunarica, ki je sicer starejša, vendar je bila v letošnjem letu zamenjana streha, tako, da je primerna za bivanje v poletnih mesecih. Parcela je komunalno opremljena z vodo in elektriko. Na parceli je zidan kamin ter kotiček, kjer lahko v vročih dneh poležavate v naravni senci. Zraven brunarice je tudi priročna klet, ki je vkopana v zemljo in ločena od objekta.

   

  Zemljišče je v celoti stavbno, ograjeno, po PUP-u gre za stavbno zemljišče razpršene gradnje.  Ob parceli je urejeno parkirišče za dva avtomobila.

   

  Priporočamo za ljudi, ki želijo bivati v mirnem zelenem okolju. Na zemljišču si lahko postavite samostojni stanovanjski objekt ali samo bivalni vikend.

   

  Za ogled in več informacij prosim pokličite: Ksenija Brence, nepremičninska posrednica, tel. 031 675 266, ksenija.brence@dodoma.si

  Hiter kontakt

  Ksenija Brence

  Dodoma d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: