facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

275.000 €
= 2.792 €/m2*
oglas za KUHINJA... je prostor

KUHINJA... je prostor

ki zahteva veliko, a še več povrne.

Pestra izbira italijanskih kuhinj za domače kuharje.

Izvedite več keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 98.49 m2
  • expand_lessNadstropje: 3
  • date_rangeZgrajeno: 1950
  • date_rangeAdaptacija: 2008
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: V140

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Toplarna

Podroben opis nepremičnine

LJUBLJANA – CENTER – TABOR

LJUBLJANA, Center – TABOR,

Posredujemo pri prodaji izjemno lepega in v celoti adaptiranega 3 sobnega stanovanja, bruto velikosti 98,5 m2, ki se nahaja na Taboru, eni bolj zaželjenih lokacij v Ljubljani.

Stanovanje sestoji iz predsobe (6,24 m2), iz katere se vstopa v vse ostale prostore. Dvokrilna staromeščanska vrata, z vgrajenimi steklenimi površinami, na desni, nas pripeljejo v prelepo, prostorno jedilnico, ki se nadaljuje v po meri narejeno kuhinjo v skupni velikosti 24,5 m2. Na koncu kuhinjskega niza se nahaja shramba, ki služi kot utility. Iz jedilnice je tudi dostop na velik odprt balkon (8,96 m2), ki gleda na notranji atrij med stavbami. V dnevno sobo se dostopa iz jedilnice ali iz predsobe. V dnevni sobi (22.03 m2) je tudi krasen delujoč kamin, ki služi za romantiko ali pa ogrevanje pred začetkom oz. po zaključku kurilne sezone. Dnevna soba je velika in udobna. Ena stena je namenjena knjižni omari in je opremljena s po meri narejenim odprtim regalom, ki deluje zelo veličastno. Tudi spalnica (15,13 m2), do katere je dostop iz predsobe je prostorna, pohištvo pa je izdelano po meri. Otroška soba (7 m2) je nekoliko manjša, vendar se jo lahko zelo prisrčno opremi. Kopalnica (7m2), ki se nahaja takoj levo od vhoda je svetla, ima svoje okno, kar je za Ljubljano pravi luksuz in je sodobno opremljena.

Lega stanovanja je optimalna, saj sonce dopoldne posije v spalnice oz. kopalnico, popoldne pa se v soncu kopajo kuhinja, jedilnica in dnevna soba. Nahaja se v 3. nadstropju večstanovanjske stavbe, ki je za sedaj še brez dvigala, ker pa je interes stanovalcev velik, bodo v naslednjem investicijskem obdobju pristopili tudi k postavitvi le-tega. Notranje stopnišče ima dovolj velik jašek za osebno dvigalo,zato projekt ne bo preobsežen, niti finančno, niti časovno.

V letošnjem letu bo stavba dobila novo fasado, za katero so vsa sredstva že zbrana v okviru rezervnega sklada, prav tako se bo izvedlo beljenje notranjega hodnika oz. stopnišča in menjava oken stopnišča. Na ta način bo tako stavba kot stanovanje še pridobila na vrednosti.

Adaptacija stanovanja je potekala v obdobju 2008-2010. Zamenjana je bila vsa električna instalacija, prav tako vodovodna in kanalizacijska napeljava, vsa okna oz. balkonska vrata, vgrajena so bila protivlomna vhodna vrata. Položen je bil povsem nov parket, ki je izredno lep in kvaliteten (afriški dossier), kopalnica je obložena s špansko keramiko, vsa sanitarna oprema je višjega cenovnega razreda, prav tako leseni del, svetila in ogledalo. Centralno ogrevanje stanovanja je daljinsko, toplo vodo pa omogoča nov bojler, ki je redno pregledovan oziroma vzdrževan.

Kuhinja je narejena po meri iz masivnega lesa češnje, pulti pa so kamniti (granit). Prav tako po meri je narejeno pohištvo v stalnici in predsobi. Pohištvo, razen jedilnice in dveh predalnikov, ki so v kompletu z mizo, lahko ostane, na željo novega lastnika, v stanovanju.

Stanovanju pripada tudi klet/shramba v velikosti 7,59m2, ima zagotovljeno parkirno mesto za rampo, v atriju med stavbami, omogočeno pa je tudi parkiranje z mestno dovolilnico, v okolici zgradbe.

Pomembno:

Lastništvo je urejeno in se dokazuje z verigo pogodb, saj je vpis v zemljiško knjigo v Zvetl postopku, ki bo uredil etažne vpise za manjkajoče enote in razdelitev skupne lastnine.

Lepo vabljeni k ogledu in nakupu!

Cena: 275.000,00 EUR

Koda: V140

Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).

Hiter kontakt

Rojal invest d.o.o.

Rojal invest d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: