facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana

345.000 €
= 2.399 €/m2*
oglas za Dolgoletne izkušnje pustijo sled.

Dolgoletne izkušnje pustijo sled.

Preverite naše pretekle projekte in reference.

Izvedite več keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 143.8 m2
 • expand_lessNadstropje: 1
 • date_rangeZgrajeno: 1993
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: 490351007-16

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Terasacheck Balkoncheck Kletcheck Dvigalo
 • Ogrevanje
  check Klima
 • Luksuz
  check Klima

Podroben opis nepremičnine

Stanovanje - Prodamo - Ljubljana, Ljubljana (mesto)

Izjemen potencial stanovanja, v katerem je mogoče glede na namembnost opravljati tudi dejavnost.

Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju večstanovanjske stavbe za Bežigradom, v neposredni bližini železniške in avtobusne postaje in Severnega mestnega parka Navje. Njegova prednost je, da ima celotno kvadraturo v enem nadstropju (ni duplex) in je eno redkih stanovanj v naselju, ki ima veliko teraso, katera je orientirana na Z in ima dva izhoda iz stanovanja na teraso. Razprostira se na 143 m2 (stanovanje: 108,8 m2, terasa 28,73 m2, klet) in je orientirano na Z in V. Ima 3 kopalnice in še dodaten ločen wc, kopalnice so bile pred kratkim prenovljene, zadnja pred dvema mesecema.

Dodatna prednost je, da ima dva vhoda in je trenutno pregrajeno na način, da en del predstavlja garsonjero 30 m2, preostali del pa veliko stanovanje s teraso in ločenim vhodom. Stanovanje se je v zadnjem obdobju uredilo tako, da se je oddajalo in sicer en del kot garsonjera posebej, drugi del pa posebej. Objavljene fotografije obsegajo le 2/3 stanovanja, prodaja pa se celotno stanovanje, ki je enovit posamezni del stavbe v bloku v Zupančičevi jami.

Ker ima stanovanje le eno zidano steno na celotni kvadraturi in je trenutno pregrajeno le z montažnimi lesenimi pregradami, nudi obilo možnosti preureditve v čudovito stanovanje po meri novega lastnika. V kolikor bi novi lastnik želel stanovanje oddajati preko platform Booking ali Airbnb, pa ima pripravljeno že vse potrebno, da le to nadaljuje brez kakršnegakoli vlaganja, celo kategorizacija je že urejena.

lokacije: za Bežigradom, Zupančičeva jama, v neposredni bližini železniške in avtobusne postaje, parka z urejenim igriščem Severni park Navje (100 m), vrtca (150 m), šole (150 m), pošte (80 m), zdravstvenega doma (500 m) in vse za prijetno bivanje potrebne infrastrukture. Blok ima dvigalo in skupno kolesarnico v pritličju, skupen prostor za otroške vozičke in skupno sušilnico v 6. nadstropju. Parkiranje je mogoče v naselju (z dovolilnico) ali pod objektom, kjer sta dva nivoja podzemnih garaž, iz katerih z dvigalom pridete direktno v nadstropje, kjer se nahaja stanovanje. Primerno tudi za gibalno ovirane osebe.

Predmetni posamezni del stavbe je imel zaradi dejavnosti spremenjeno namembnost v poslovni prostor, sprememba namembnosti je mogoča nazaj v stanovanje.

Nakup stanovanja je mogoč tudi z DDV (podjetja za potrebe oddajanja). ZK urejeno in brez bremen. Prodajalčev pogoj pri prodaji je, da kupec plača 2% posredniške provizije ter na ta znesek obračunani 22%DDV.

Izjemen potencial stanovanja, v katerem je mogoče opravljati tudi dejavnost, imeti pisarno v delu stanovanja ali oddajati. Vabljeni na ogled.

Hiter kontakt

mag. Nina Kahne

RE/MAX - Nepremičninska družba d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: