facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Obalno - kraška, Izola

990.000 €
= 1.749 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 566 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 496 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2006
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 16

Podroben opis nepremičnine

Unikaten POSLOVNO-STANOVANJSKI objekt na centralni lokaciji v neposredni bližini morja. Stavba je moderno zasnovana, v štirih etažah in vsebuje 2 stanovanji, pisarniške prostore, delavniške prostore ter prostore za seminarsko dejavnost. Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno


Gre za sodobno oblikovan in energetsko varčen objekt v štirih etažah. V 1. kletni etaži je locirana strojnica (kotlovnica, toplotne črpalke) ter prostori namenjeni arhivu. V 2. etaži, pritličju, se nahajajo delavniški prostori, večja predavalnica, pisarna, enosobno stanovanje ter vhod (veža, stopnišče, dvigalo) v poslovni del stavbe. 3. etaža je v celoti namenjena poslovni, pisarniški dejavnosti s 5-imi pisarnami, toaletnimi prostori in čajno kuhinjo. Zadnja 4. etaža pa je namenjena v celoti stanovanjski rabi z velikim trosobnim stanovanjem v izmeri 135m2. Del strehe objekta predstavlja velika tersa s katere se odpira pogled na morje in je dostopna iz dnevnih prostorov stanovanja. Razmerje površin med stanovanjsko, nestanovanjsko in skupno rabo v stavbi znaša 163.30, 371.78 ter 31.17m2. Objekt je ograjen in varovan. Dvorišče omogoča parkiranje 6-im vozilom.

 

Hiter kontakt

Urbanistika d.o.o.

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: