facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Ljubljana, Center

634.500 €
= 4.494 €/m2*
oglas za PODARI (SI) UMETNOST!

PODARI (SI) UMETNOST!

RAVNIKAR GALLERY SPACE

Galerija aktualne likovne produkcije

DARILNI BON keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 141.2 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1902
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 407

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasacheck Dvigalo
  • Luksuz
    check Klima

Podroben opis nepremičnine

Ekskluzivno dupleks stanovanje v osrčju stare Ljubljane s pogledom na Ljubljanski grad ter na Ljubljanico


Ekskluzivno večje štirisobno dupleks stanovanje v osrčju stare Ljubljane ob reki Ljubljanici s pogledom na Ljubljanski grad. Stanovanje se nahaja v staromeščanski stavbi, ki je bila kompletno obnovljena in rekonstruirana izhajajoč iz obodnih zidov. Nepremičnina zagotavlja visoko udobje in kvaliteto bivanja predvsem v smislu bogate funkcionalne in moderne zasnove z večjimi prostori, velikimi okenskimi odprtinamii in teraso. Stanovanje v prvi etaži obsega vežo z vhodom, dnevni prostor z izhodom na teraso, kuhinjo ki ima prav tako izhod na teraso, spalnico, pralnico, kopalnico ter sanitarjami za goste. V nadstropju, zgornji etaži stanovanja se nahajata dve sobi ter kopalnica. Skupna izmera površin znaša 141,2 m2, od tega predstavlja uporabna površina stanovanja 121,3 m2, terasa 18,1 m2 ter shramba 1,8 m2. Stanovanje je klimatizirano in ogevano s sistemom centralne kurjave s samostojno plinsko pečjo (mestni plin). Stavba je opremljena z dvigalom.

Lastnik stanovanja ima pridobljeno gradbeno dovoljenje za razširitev bivalnih površin v zgornji etaži stanovanja za 46m2 (dve sobi) ter za dograditev razgledne terase na strehi v izmeri 20m2. 

Stanovanje je prosto oseb in stvari (razen kuhinjske opreme). Možen je takojšen prevzem. Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno in brez bremen.

 

Hiter kontakt

Urbanistika d.o.o.

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: