facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Pesnica

1.490 €/leto
Kontakt

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

GRAL Real

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 176.3 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1263 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1997
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: E7O7J

Podroben opis nepremičnine

V Pesnici pri Mariboru oddamo zelo prijetno samostojno stanovanjsko hišo z večjo zelenico.

Hiša je bila zgrajena l. 1997 in je moderno zasnovana. Ima tri etaže: K+P+M. Po podatkih GURS-a je hiša velika 187,2 m2, od tega je uporabne površine 149,8 m2.

V pritličju je  odprt predprostor, ki je povezan z osrednjim prostorom, kjer je kuhinja z jedilnico in dnevna soba. Iz predprostora se dostopa do shrambe, manjšega prostora, stranišča in delovne sobe, ki je velika 10,9 m2 in se ne oddaja (namenjena skladiščenju lastnikovih stvari). Zaradi odprtega tipa gradnje in večjega števila steklenih površin je osrednji prostor zelo zračen, prostoren, svetel in prijeten. Iz jedilnice je izhod na teraso kjer je tudi lepo urejen prostor za žar.

Iz osrednjega prostora vodijo stopnice do mansarde, kjer je spalnica z garderobo, dve otroški sobi in velika kopalnica s kopalno kadjo, tušem in straniščem.

Iz kuhinje se dostopa do kletnih prostorov, kjer je peč na kurilno olje in rezervoar ter sanitarije, pralnica in večnamenski prostor. Kletna etaža ima tudi direkten izhod na dvorišče.

Parcela je velika 1263 m2 in je v celoti ograjena. Na njej je tudi nadstrešek za dva avtomobila.

Hiša se oddaja popolnoma opremljena.

Cena najema je 1490 EUR/mesec in stroški. Trenutni stroški, ko v hiši biva ena oseba, so: elektrika cca 55 EUR/mesec, ogrevanje cca 1500 l kurilnega olja/leto, voda cca 12 EUR/mesec, odpadna voda cca 20 EUR/mesec, smeti cca 12 EUR/mesec. To so le okvirni stroški, saj so le-ti odvisni od dejanske porabe. Najemnik same sklene naročniško razmerje in krije stroške za KTV in RTV ter strošek nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča, ki znaša cca 90 EUR/leto.

Ob podpisu najemne pogodbe se plača varščina v višini dveh najemnin in agenciji stroški, povezani  s sklenitvijo najemne pogodbe, primopredaje in spremembe plačnika pri dobaviteljih.

Hiša  se oddaja v najem za obdobje, krajše od enega leta, zato skladno s 334. členom EZ-1 energetska izkaznica ni potrebna. (Če bo najemodajalec izdelal energetsko izkaznico za hišo, bo mogoč najem tudi za daljše obdobje.)

Hiter kontakt

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

GRAL Real

Morda bi vas zanimalo tudi: