facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje, Vojnik

55.000 €
= 606 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 90.7 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 827 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1967
 • reorderEner. izk. G
 • codeŠifra: 101128-28

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Kletcheck Parkirišče
 • Ogrevanje
  check CK

Podroben opis nepremičnine

Prodamo urejeno in vzdrževano manjše posestvo, na popolnoma zasebni lokaciji v naselju Homec, ki je del občine Vojnik.

Zemljišče, veliko do 2ha, ima stanovanjsko hišo, 3 manjše gospodarske objekte, kozolec, travnik in gozd. Primerno je za vzrejo drobnice ali divjadi in omogoča bivanje na mirni lokaciji v sožitju z naravo in samooskrbo. Možnost lovskega turizma.

Stanovanjska stavba ima dve etaži in neizkoriščeno podstrešje (K+P+NIP). Kletna etaža je delno vkopana in ima en zunanji vhod v živilsko klet in drug vhod v kurilnico. V objektu zraven je vinska klet z elektriko in vodo. Zgornja etaža z glavnim vhodom zajema predsobo, kopalnico z wc-jem, 3 sobe, kuhinjo z jedilnico in keramično peč v veliki sobi. Leseno stopnišče iz predsobe nas vodi na podstrešje, kjer je izdelana še ena soba z balkonom. Preostali del podstrešja je neizdelan.

Stavba je zidana z opečnim modularnim zidakom, stropne konstrukcije so armirano betonske. Betonska je tudi kritina s pocinkanimi žlebovi. Toplotni ovoj stavbe je klasični fasadni omet (Teranova). Ima nova lesena vhodna vrata in nekaj novih lesenih oken. Centralno ogrevanje je urejeno na kurilno olje oz. je možno tudi s krušno pečjo. Trifazni električni priključek, vaški vodovod, lasten vkopan zbiralnik deževnice, pretočna greznica.

Oddaljenost do trgovine, šole, pošte v naselju Nova Cerkev je 10 min z avtomobilom in do občine Vojnik cca. 20 min.

Vabljeni na ogled!

Prodajalec pogojuje sklenitev prodajne pogodbe za predmetno nepremičnino z delitvijo plačila za posredovanje v višini 4% plus 22 % DDV na način, da kupec plača 1/2 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek v višini 2%  plus 22 % DDV od dogovorjene prodajne cene.

Hiter kontakt

Century 21

Century 21

Morda bi vas zanimalo tudi: