facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Ljubljana, Center

1.900 €/mesec

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 161.5 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1931
 • date_rangeAdaptacija: 2006
 • reorderEner. izk. D
 • codeŠifra: OS1574245936996

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Parkiriščecheck Dvigalocheck Balkoncheck Klet
 • Priključki
  check

Podroben opis nepremičnine

-

Ljubljana-CENTER, Cankarjeva cesta, 4s stanovanje, 161,5 m2, 2.nadstropje, dvigalo
Na odlični lokaciji v samem Centru mesta oddamo  delno opremljeno 3ss s funkcionalno razporeditvijo prostorov. Vsa ostala oprema je po dogovoru. Objekt v katerem se stanovanje nahaja je bil zgrajen leta 1931 in ima tudi dvigalo.

Površina
Stanovanje ima bruto površine 161,5,2 m2 in obsega 145,4 m2 bivalne površine, 12,10 m2 balkona in 4 m2 kleti.

Razporeditev in lega
Stanovanje obsega predsobo, kuhinjo,  jedilnico in ločenim  reprezentativeb dnevni prostor,  2 spalnici, 2 kopalnici (tuš kabina, pralni stroj, sušilni stroj). Balkon je zelo prostoren, saj meri 12,1 m2.

Oprema in prenova
Stanovanje je bilo zelo kvalitetno obnovljeno. Leta 2003 so bila zamenjana vsa okna, leta 2005 pa vse inštalacije. Po skoraj celem stanovanju je položen parket, le po hodniku, kuhinjskem delu, kopalnici, wc je so po tleh položene velike keramične plošče. Objekt v katerem se stanovanje nahaja je zelo lepo vzdrževan. Leta 2006 so obnovili fasado in streho.

Stanovanje je moderno opremljeno, vsa oprema je nova.

Parkirno mesto / garaža
Parkiranje je možno z dovolilnico mestne občine Ljubljana. V okolici je zadostno število parkirnih mest. Možnost pa imate tudi najeti garažo v bližnjih parkirnih hišah.

Priključki
Internet – optika.
Ogrevanje – toplovod.

Lokacija in infrastruktura
Objekt se nahaja v samem Centru mesta, kjer je celotna infrastruktura neposredni bližini (šola, vrtec, trgovine, pekarne, zdravstveni dom, banka, pošta, LPP, lekarne, itd.). samo sterljaj stran je parrk Tivoli z ogromno zelenimi površinami, primernih za rekreacijo in oddih.

Stanovanje je možno najeti takoj!

Vpisano v ZK.

Ob najemu se plača varščina v višini mesečne najemnine.

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla:

Najemnik prevzame v plačilo del stroškov: priprava najemne pogodbe, izdelava primopredajnega zapiska ( ob prevzemu nepremičnine), izvedba primopredaje ob prevzemu, obveščanje upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, svetovanje v času celotnega obdobja najema, izdelava primopredajnega zapiska ( ob predaji znepremičnine). izvedba primopredaje ob zaključku najema, shranjanje slikovnega materiala v arhivu posrednika. Cena navedene storitve znaša skupaj 1 mesečna najemnina +22% DDV. 

Vabljeni na ogled!


Hiter kontakt

Mreža nepremičnin d.o.o.

Mreža nepremičnin d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: