facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje

130.000 €
= 300 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 434 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1943
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 490281026-3

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Vrt
  • Ogrevanje
    check Elektrika

Podroben opis nepremičnine

Kmetije - Posestva - Prodamo - Celje, Savinjska

Na prečudoviti lokaciji le utrip od mesta Celja se nahaja večji kmetijski objekt. Stoji na hribu obdan s prelepimi razgledi celjskega gradu in narave. Ponuja obilo možnosti za kmetijsko dejavnost ali pa lahko z nekoliko vložka postane zanimiv gospodarski, turistični ali celo bivalni objekt. Če želite opravljati svojo dejavnost v bližini mesta, obdani z zelenjem in izjemnimi razgledi je to vaša priložnost.

Objekt je bil zgrajen 1943 leta. Ima 540 m2 neto tlorisne površine in je strukturno dobro ohranjen. Grajen je iz opeke, streha je pokrita z bobrovcem. Je priključen na električno in vodovodno omrežje. Poleg objekta je vrt, kapelica in čebelnjak. Stoji na sončni legi. Z postavitvijo sončne elektrarne na strehi, je objekt lahko popolnoma energijsko samooskrben. Velikost zemljišča je 2.862 m2.

Trenutno se uporablja kot hlev za konje in spravilo krme. Je primeren za opravljanje katere koli kmetijske dejavnosti. Možno je dodatno dokupiti še cca 2ha kmetijskih zemljišč v neposredni bližini. Razdalja med parcelami je 150 m po cesti.

Rustikalen izgled in čudovita okolica nudita turistični potencial nepremičnini. Lahko si ga preuredite v bivalno enoto ali gospodarski objekt. Prostornost objekta nudi obilico možnosti za raznovrstne dejavnosti. Parcela poleg objekta, kjer je sedaj vrt (716 m2) je uvrščena med pobude MOP in naj bi postala zazidljiva (najkasneje do leta 2021, ko bo sprejet Občinski prostorski načrt). Kar omogoča dodatne investicijske priložnosti.
Ne zamudite odlične priložnosti opravljanja svoje dejavnosti v osrčju narave, obdani s prelepimi razgledi, le malenkost iz mesta.

Kupec ne plača provizije. Vljudno vabljeni na ogled.

Hiter kontakt

Katja Zupanc

RE/MAX - Nepremičninska družba d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: