facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Logatec

0,4 €/m2/mesec

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 15000 m2
  • codeŠifra: PO57

Podroben opis nepremičnine

Parcela Logatec

Na vidni lokaciji v Industrijski coni Zapolje oddajamo zemljišče, ki je namenjeno poslovni in proizvodni dejavnosti. Cona je urejena, komunalno opremljena. Zgrajeno je cestno omrežje znotraj cone, priključki na električno omrežje, vodovodno, kanalizacijsko, telekomunikacijsko omrežje in  plin. 

Industrijska cona Zapolje je od avtocestnega priključka Logatec oddaljena okoli 5 km, od samega kraja Logatec pa je oddaljena dober kilometer. Leži neposredno ob regionalni cesti Vrhnika Logatec. Cona je v večjem delu že zgrajena, lokacijo je pa tu našlo veliko uglednih in uveljavljenih domačih in tujih družb.

Parcela je lepe oblike, je nasuta in primerna za deponiranje blaga ali materiala, parkiranje avtomobilov in podobno. Zamljišče je tudi naprodaj in je idealno za postavitev poslovne stavbe s pisarnami, za postavitev regalnega skladišča, proizvodne hale, parkirišča za kamione ali podobno. Lokacija je vidna s ceste in zato toliko bolj zanimiva.

Pogoji oddaje : cena najema je 0,35 eur/m2. DDV ni vključen v ceno

Možen je tudi nakup zemljišča po ceni 90 EUR/m2 in ddv.

Pogoj prodajalca je , da se stroški razdelijo tako, da del teh, to je v višini enomesečne najemnine in  ddv, plača kupec.

Hiter kontakt

Romana Johan

LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: