facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor

144.159 €
= 87 €/m2*
oglas za
Kontakt

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

GRAL Real

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1657 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: PEKRE 1657

Podroben opis nepremičnine

ZA INVESTOTORJE ali ZA INDIVIDUALEN NAKUP: RAVNA IN SONČNA PARCELA V PEKRAH, V SLEPI ULICI, SREDI NARAVE, S POGLEDOM NA POHORJE, HITRO DOSTOPNA DO MESTA
Na mirni, zeleni, sončni in lepi lokaciji v Pekrah prodamo zazidljivo stavbno zemljišče, veliko 1564 m2. Pripada mu še polovica poti, tako da je dejanska kvadratura 1657 m2. Zemljišče je ravno, z več strani obdano z zelenjem in drevesi ter se nahaja na levi strani slepe ulice, v manjšem območju, predvidenem za gradnjo novih stanovanjskih hiš. Zemljišče ni komunalno opremljeno.

Dostop je po javni asfaltirani cesti, zadnji del poti je makadamski; za ta del ceste so urejene služnosti, zadnji kos ceste pa je v solastnini s sosednjo parcelo. Po sredini zemljišča je napeljan električni vod, ki deli parcelo na pol.

Javni vodovod, električno omrežje so kakšnih 150 m od parcele. Stroški za izgradnjo komunalnih priključkov se delijo z lastniki sosednjih parcel, ki so tudi do sedaj prispevali k urejanju vseh pravnih in stvarnih zadev. Na parcelah je po podrobnem načrtu predvidena gradnja dveh dvojčkov.

Zelo blizu je cesta za Maribor, hkrati se prometa v naselje ne sliši. Do strogega centra Maribora je 9 minut vožnje z avtomobilom. V neposredni bližini sta Zgornje Radvanje in vznožje Pohorja.

V bližini so vrtec, trgovina, avtobusna postaja mestnega prometa; vsa ostala infrastruktura je v bližnjem Limbušu.
Vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen. Vse meje so na novo določene in urejene z mejniki. 

Cena je 144.159 EUR + DDV (22%), za individualne kupce 175.874 EUR.

PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE VEČJO ZAZIDLJIVO PARCELO NA MIRNI, ZELENI IN SONČNI LOKACIJI, S ČUDOVITI JUŽNO LEGO IN S POGLEDOM NA POHORJE. 

Hiter kontakt

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.

GRAL Real

Morda bi vas zanimalo tudi: