facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Škofljica

239.000 €
= 1.648 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 145 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2019
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: B189

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    check Optika
  • Ogrevanje
    check Toplotna črpalkacheck CK

Podroben opis nepremičnine

ŠKOFLJICA, SAMOSTOJNA HIŠA, 3. podaljšana GF, prodamo.

Pri Škofljici prodamo tri samostojne hiše v 3. podaljšani GF (P+1) neto tlorisne površine 145 m2,

zazidana površina pod stavbo 96 m2, zelenica cca 270-300 m2, ostalo bo tlakovano dvorišče. Objekti so v fazi izdelave fasade (tenutno še na voljo tri samostojne enote, na parcelah od 450 do 550 m2 ). Hiše se nahajajo v mirnem naselju na obrobju Škofljice na osončeni in zavetni legi z jugozahodno orientacijo Tloris v pritličju je sodoben, odprt in obsega manjšo kopalnico, kuhinjo z dnevnim prostorom, kabinet, shrambo, tehnični prostor, v nadstropju pa so tri, oziroma štiri sobe in večja kopalnica (glej tlorise).

Gradnja je v celoti klasična (opečni modularni blok) in zelo kvalitetna. Celotna temeljna plošča v debelini 25 cm stoji na podlagi iz 10 cm XPS-a, narejen je elaborat zbitosti tal pod objektom, fasada je izdelana v debelini 16 cm. Stavbno pohištvo je troslojno zastekljeno, vhodna ALU-Pirnar vrata so opremljena z električno ključavnico. Kritina je opečna – Tondach, dimnik, ki je predviden za alternativni vir ogrevanja (kamin, ipd.) je OGM šamotni – predviden za mokri in suhi režim izgorevanja. Okenske police so granitne z dodatnim odkapnim kanalom s strani, okolica bo pred primopredajo urejena in dvorišče tlakovano. Poleg vsakega objekta je vkopana mala čistilna enota Armex za 5 PE (samo PVC posoda, brez kompresorja). V tehničnem predprostoru je izvedena predpriprava za vse inštalacijske vode (TČ, optika, voda, elektrika, kanalizacija).

Do LPP, šole vrtca in ostale infrastrukture na Škofljici je cca 2 minuti vožnje, do centra Ljubljane 10 km, do Rudnika, oziroma južnega obrobja Ljubljane pa 6,5 km.

Okolica ponuja obilico sprehajalnih poti in ostalih možnosti različnih oblik rekreacij v naravi.

Pokličite za ogled na terenu – vljudno vabljeni!

Cena: od 239.000,00 do 259.000,00 Eur

Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).

Hiter kontakt

Rojal invest d.o.o.

Rojal invest d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: