facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad

279.000 €
= 3.006 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 92.82 m2
  • expand_lessNadstropje: 19
  • date_rangeZgrajeno: 1972
  • codeŠifra: WS-5530

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasacheck Kletcheck Dvigalo

Podroben opis nepremičnine

''PENTHOUSE'' NASPROTI SITULE

3,5-sobno stanovanje velikosti 92,82m2, ki ima lego S-V-J je eno od dveh, ki sta bili zgrajeni na terasi stolpnice nas-proti „Situle“, s čudovitim razgledom na Kamniške planine, vzhodni del Ljubljane in Krim. Ima 10,12m2 terase s talnim ogrevanjem, kopalnico s talnim ogrevanjem (tuš, WC = 5,34m2), predsobo (5,80m2), enoten kuhinjski, jedilni in bival-ni del (32,77m2), spalnico (10,97m2), spalnico z garderobo (20,77m2) in kabinet kot del DS (7,05m2). Višina prosto-rov je 247cm. Dnevni prostor, kuhinja, spalnica in kabinet se preko panoramskih oken odpirajo na teraso. V stanova-nju sta dve strešni okni. Vhodna vrata so proti vlomna in požarno varna. Optika in internet sta v DS in spalnici, TV je preko Telemacha. Naprodaj je delno opremljeno (kopalnica, kuhinja z elementi, steklo keramična plošča, pečica, napa, pomivalni stroj, armatura, ostalo po dogovoru), vpisano v ZK in prosto vseh bremen. Vseljivo je po dogovoru.

STAVBA
Stavba v Savskem naselju je bila zgrajena leta 1972, leta 2012 pa je bila popolnoma prenovljena (termo fasada, streha, strelovodi, toplotna postaja, hidroforna postaja, kletna okna, ograje in keramika na hodnikih, opleski,...). Dobila je naziv „Zelena lepotica sredi Ljubljane“, leta 2013 je na nivoju Slovenije dobila nagrado, zlato priznanje, za najbolje obnovljeni večstanovanj-ski objekt v Sloveniji. Leta 2016 pa je bila s strani komisije MOL izbrana za „naj blok“ zelene prestolnice Ljubljane. Dve redno vzdrževani dvigali peljeta do 18. nadstropja.
Stanovanje ima v prvi kletni etaži v trajnem najemu shrambo v izmeri 4m2, najemnina je 10€/mesec, plačljiva upravniku 1x letno.

STROŠKI
Stroški vzdrževanja za 3 osebe po upravnikovi položnici so v povprečju poletnih mesecev (5) 122€, stroški za 7 ogre-valnih mesecev so povprečno 184€, torej celoletni povprečni mesečni strošek (vključen rezervni sklad!) znaša 158€. V to niso všteti osebni stroški: poraba elektrike, TV, zavarovanje,... plačilo v RS le 0,20€/m2. Gretje je na daljinski vroče-vod, radiatorji so opremljeni s termo ventili in delilniki ter daljinskim odčitavanjem dejanske porabe. Tudi poraba tople in hladne vode je preko vodomerov daljinsko obračunana po porabi.

OKOLICA
Okolica je zelena in vzorno urejena, prijazna za dostop invalidov, Stavba ima dve notranji in dve zunanji kolesarnici, video nadzorni sistem, opremljena pa je tudi z javljalniki dima in požara. Vstop v stavbo, klet in poseben objekt za smeti, je le s posebno kartico. Okoli stavbe je cca 60 parkirnih prostorov, v bližini so štirje triplexi s 600 garažami. Mož-nost ugodnega nakupa ali najema garaže.

Peš je v 10´ dosegljiv PST obroč, BTC, UKC in avtobusna ter železniška postaja.

PARKIRANJE
Možen odkup garaže.

Pogoj prodaje: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo 2% +DDV.

Nepremičninska družba d.o.o., PE RE/MAX Vogal

Štihova ulica 16
1000 Ljubljana

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: