facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Ivančna Gorica

149.500 €
= 1.384 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 108 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1968
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: B185

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Oljecheck CK

Podroben opis nepremičnine

IVANČNA GORICA – obrobje, petsobno stanovanje z večjim zemljiščem, ugodno prodamo

Na obrobju Ivančne Gorice, cca 2,5 km od centra in kompletne infrastrukture, prodamo petsobno stanovanje v celotni zgornji etaži (prvo nadstropje dvostanovanjske hiše (P+N), zgrajene 1968 leta in temeljito adaptirane leta 2001 (PVC okna, streha, fasada, kompletne inštalacije, itd.).

Po podatkih GURS meri površina dela stavbe 184 m2, od tega neto bivalna površina 108 m2, dodatno garaža 16 m2, terasa 33 m2 in klet z lastno kurilnico 27 m2. V kurilnici sta dve ločeni peči in sicer na trda goriva in na kurilno olje. Poleg garaže, sta zunaj zagotovljeni še dve parkirišči, k stanovanju pa lastniško pripada tudi delno zazidljiva ravna parcela neposredno ob hiši, v velikosti 389 m2. Stavba in parcele so etažno urejene in ločene do potankosti, vsi števci ločeni, ogrevanje preko lastne kurilnice. Objekt je vzdrževan, stanovanje je v dobrem stanju in se prodaja s pripadajočo opremo.

Etažirano, ZK urejeno, brez bremen!

Vabljeni na ogled!

Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).

Hiter kontakt

Rojal invest d.o.o.

Rojal invest d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: