facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Ig

350.000 €
= 860 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 407 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1223 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1983
  • date_rangeAdaptacija: 2008
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: 101143-145

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Atrijcheck Balkoncheck Terasacheck Kletcheck Parkiriščecheck Pokrito parkirišče

Podroben opis nepremičnine

Vas zanima dobra investicija! Na odlični sončni, zeleni in mirni lokaciji na Golem prodamo dve samostojni stanovanjski hiši v skupni neto tlorisni površini cca 407 m2, ki stojita na končni parceli velikosti cca 1223 m2. V bližnji okolici ni kmetijskih objektov ali zemljišč. Leto gradnje 1983 in 1987.

Nepremičnina z gabariti P+1+M je vseljena in ima neto tlorisno površino cca 209 m2. Hiša je kompletno opremljena.  V pritličju je garaža, kurilnica, shramba in pomožni prostori, ki so povezani s stopniščem v prvo nadstropje. Prvo nadstropje sestavlja velik dnevni prostor s kaminom in jedilnico, ki ima omogočen izhod na cca 16 m2 veliko teraso. Dopolnjuje ga kuhinja,  soba, dva kabineta in kopalnica s toaletnim prostorom. V mansardnem delu objekta je večja spalnica, kopalnica s toaleto ter odprt notranji prostor, ki komunicira z dnevnim prostorom. Objekt se ogreva preko enotnega centralnega sistema z možnostjo kurjenja na plinsko olje ali drva.

Druga nepremičnina z gabariti P+M meri cca 198 m2. Pritlični ogrevan prostor je razdeljen na  garažni del ter velik nepozidan prostor. Primeren je za manjšo obrt ali poslovno dejavnost. Po potrebi se ga  lahko spremeni tudi v bivalni prostor. Ima lastno kopalnico s toaleto ter ostale potrebne priključke. V mansardnem delu z lastnim vhodom se nahaja dvoinpolsobno stanovanje do IV. Gradbene faze, z že izvedenimi priključki na elektriko, vodo, odtoke in ogrevanje. Mansardno stanovanje sestavljajo povezovalni hodnik, kuhinja, kopalnica, večji dnevni prostor, kabinet ter spalnica.

Objekta sta primerna za lastno bivanje ali oddajo, lahko pa se namenijo tudi turistični dejavnosti.

Objekt se ogreva preko enotnega centralnega sistema z možnostjo kurjenja na plinsko olje ali drva. Števci za elektriko in vodo so enotni za obe nepremičnini.

Cena 350.000 EUR, možna zamenjava za dvosobno stanovanje v Ljubljani z doplačilom kupca.

Za dodatne informacije smo na voljo!

Hiter kontakt

Aleš Pirc

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: