facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Ig

388.000 €
= 953 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 407 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1223 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1985
  • date_rangeAdaptacija: 2008
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: 101143-145

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Atrijcheck Balkoncheck Terasacheck Kletcheck Parkiriščecheck Pokrito parkirišče

Podroben opis nepremičnine

Na odlični lokaciji na Golem prodamo stanovanjsko in stanovanjsko poslovno hišo v neto tlorisni površini cca 407 m2, ki stojita na parceli velikosti cca 1223 m2. Oba poslopja imata popolno gradbeno dokumentacijo z vsemi dovoljeni.

Nepremičnina je primerna za večjo družino ali dve družini, ki imata željo opravljati svoj posel ali obrtno dejavnost v domačem okolju.

Ena samostojna hiša je kompletno opremljena. Ima tri etaže K+1+M. Sestavlja jo velik dnevni prostor z jedilnico in izhodom na cca 16 m2 velik balkon, kuhinja, soba, kabinet, kopalnica s toaletnim prostorom, spalnica, zgornja kopalnica s toaleto, klet, garaža in pomožni prostori s kurilnico in shrambo.

Druga hiša ima dve etaži P+M in razdeljen prostor na poslovni del in stanovanjski del. V poslovnem delu je bila delavnica s skladišči in jo je moč preurediti v drug poslovni funkcionalen prostor. V mansardnem delu je štirisobno še nedokončano štirisobno stanovanje, ki vključuje sprejemni prostor, kuhinjo ter kopalnico s toaleto.

V obeh objektih so napeljane vodovodne in odvodne ter električne inštalacije. Ogrevanje je centralno z možnostjo kurjenja na olje, drva ali elektriko. 

Za dodatne informacije smo na voljo.

Prodajalec pogojuje sklenitev prodajne pogodbe za predmetno nepremičnino z delitvijo plačila za posredovanje v višini 4% plus 22 % DDV na način, da kupec plača 1/2 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek v višini 2%  plus 22 % DDV od dogovorjene prodajne cene.

 

Hiter kontakt

Aleš Pirc

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: