facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Slovenske Konjice

384.000 €
= 154 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 1050 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 2500 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1985
  • date_rangeAdaptacija: 2015
  • codeŠifra: 101143-146

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Atrijcheck Terasacheck Kletcheck Parkiriščecheck Pokrito parkirišče

Podroben opis nepremičnine

Predmet prodaje je posest z objekti in zemljiščem v izmeri cca 40 arov. Ograjena posest z ekološkim certifikatom nudi zeleno okolje, kjer je zagotovljen mir in udobnost bivanja z možnostjo vključitve donosnih poslovnih aktivnosti.  

Lokacija ponujene nepremičnine stoji na mirni in sončni lokaciji le 5 km od glavne avtocestne povezave Ljubljana – Dunaj, priključek Slovenske Konjice. V neposredni bližini je celotna infrastruktura. 

Za večje gospodarsko poslopje je lastnik že pridobil pravnomočno gradbeno dovoljenje za izgradnjo butičnega hotela z wellness-om, ki je skupaj z idejnim projektom in PZI tudi vključen v ceno nepremičnine. 

Hkrati posest omogoča ureditev modernega načina ekološkega kmetijstva ali ranča primernega tudi za vzrejo plemenskih konj. 

Na parceli je zgrajena popolnoma prenovljena stanovanjska hiša, ki jo sestavljajo: Velik dnevni prostor, kuhinja z jedilnico, 2 kopalnici s toaleto, štiri spalne sobe, velik družabni prostor za druženje in rekreacijo, kletni prostori. 

Zraven hiše je zgrajen bazen ki skupaj z odprto zunanjo kuhinjo in vinsko kletjo ponuja prostor za sproščujoče zunanje aktivnosti. Dostop do posesti je asfaltiran.  

Posest poleg popolnoma prenovljene stanovanjske hiše v izmeri cca 250 m2 ponuja še  tri dodatne gospodarsko-poslovne objekte v izmeri cca 500m2, 150m2 in 80m2 (obstaja možnostjo preureditve prostorov, ki jih potrebujete za lastni proizvodni proces ali poslovanje).  

Lastnik ima v posesti dodatna zemljišča. Celotna posest zajema skupaj cca 10ha ograjenega zemljišča, kjer se pase čreda jelenov.  

Na delu posesti je zgrajena tudi sončna elektrarna kapacitete 100kwt, z dolgoročno pogodbo za prodajo elektrike v omrežje, ki zagotavlja 12% letni donos. Celotno zemljišče skupaj s sončno elektrarno je predmet dodatnega dogovora

ZK urejena in brez bremen.

Vse zainteresirane stranke prosimo, da nas za več informacij pokličejo na telefonsko številko ali posredujejo svoje sporočilo preko e-pošte. 

 

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: