facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Moravske Toplice

173.010 €
= 1.075 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 161 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2018
  • codeŠifra: PA389KT

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkon
  • Luksuz
    check Bližina narave

Podroben opis nepremičnine

-

NOVOGRADNJA - Moravske Toplice - neposredna bližina Term Vivat, naselje Sončna Oaza, v objektu D,  prodamo luksuzno stanovanje v velikosti 86,70 m2, ki se nahaja v 1. nadstropju in ima  teraso v 2. nadstropju v velikosti 78,40 m2  in  mu pripada zemljišče v velikosti 26 m2, kjer je urejeno  parkirišče.  Objekt v katerem je apartma je bil zgrajen leta 2018.

Lokacija objekta je  izjemna, saj se nahaja v kraju z enim od največjih termalnih centrov Slovenije – v Moravskih Toplicah. Je v samem centru turističnega dogajanja ter hkrati v objemu narave, sredi  travnikov, prepredenih s stezicami in potmi za raziskovanje, rekreacijo in kolesarjenje.

V bližini največjih termalnih kapacitet Term 3000 in z odličnim pogledom na vrhunske Terme Vivat, ter slabih 6 km od mesta Murska Sobota, kjer so trgovski centri in le 9 km do slovenskega avtocestnega križa. V neposredni bližini je tudi zelo veliko golf igrišče.  Naselje Sončna oaza s svojo lokacijo želi zadovoljiti želje tistih, ki želijo pobegniti iz mestnih jeder v okrilje narave, in si tako izboljšati kvaliteto življenja, hkrati pa ostati v bližini mesta.

Celota je zgrajena tako, da bo malo osnovnega in dolgoročnega vzdrževanja. Objekt  je izolirani z negorljivo izolacijo, celotna ograja bo iz ALU cevi v imitaciji lesa, sprednja stran objekta je delno v vrhunskem dekorativnem kamnu Dominart Fox rjava, atriji so prav tako obzidani z Terra dekorativnim rustik kamnom.

Vsak objekt stoji na svoji parcelni številki in ima ločeno kanalizacijo, dvojni dovod elektrike in vode, itd. Vsi objekti imajo ločeno fekalno in meteorno kanalizacijo, ter posebej ločeno meteorno kanalizacijo iz parkirišč preko oljnega lovilca. Odvodnjavanje meteornih voda iz ravne terase je speljano preko vertikalnih odtočnih cevi v peskolove, od tam pa do javnega meteornega kanala, ki je speljan na zahodni strani objektov oz. parkirišč. Pripravljeni so tudi odtoki in vodovodna pipa za korita in za masažne bazene Jacuzi na pritlični terasi in na penthausu.

Cena je za stanovanje v  IV. podaljšani  gradbeni fazi z vključenim 9,5 % DDV  in sicer:

Objekt s popolnoma izgrajenim penthaus (strešna terasa), Bauder folija, balkoni, kamen, fasada, porcelan gres keramika, okolica popolnoma gotova in luksuzno urejena.  Vgrajena visoko kvalitetna Alu okna in vrata Heroal, 3- slojno zasteklitev, pohodni pragi na balkonskih vratih, proizvajalca Karba mge. V pritličju in 1. nadstropju so vgrajene žaluzije Krpan z elektromotornim pogonom in daljinskim krmiljenjem. Vse Antracit 80077. Visoko kvalitetna vhodna vrata proizvajalca Pirnar, barva Antracit 80077.  Elektro instalacije z vgrajenimi zunanjimi stenskimi LED svetili. ·Vgrajeni vsi odtoki in prezračevalne cevi, prav tako delno vodovod in PVC cevi za instal. toplotne črpalke. Popolnoma urejena parkirišča, asfaltirana in tlakovana, urejeni odtoki.  Izgrajena nadstrešnica za vse avtomobile. Ograja za balkone in teraso v ALU-imitaciji lesa. Urejeni vhodi, balkoni z keramiko, zunanje talno pokrivanje v porcelan gres keramiki.  Na penthaus položena porcelan gres keramika 70 m2, pripravljen za uporabo.  Notranje strojno ometavanje zidov, višina stropov je 265 cm. Narejeni estrihi.  Zidana ograja okoli zunanjih teras obložena z dekorativnim kamnom Terra bež in leseno polnilo. Popolnoma urejene zunanje terase in pasaže med objekti, porcelan gres keramika..

Dodatno plačilo za V. gradbeno fazo, oz. pripravljeno za opremljanje – na ključ:

·Možne so vse kombinacije pri V. fazi izgradnje oziroma na ključ, npr. samo vrata, kitanje, kopalnica…

·Cena doplačila na ključ z vsemi nadstreški, zaradi kombinacij je od 15.000 – 35.000 EUR za nadstandardno opremo

Ker so želje kupcev zelo različne, predvsem glede barv notranjih vrat, keramike, parketov, opreme kopalnice…, imate možnost, da si finalne zadeve uredite popolnoma po svojem okusu.

Vsekakor vam lahko stanovanje na ključ po vaših željah tudi mi uredimo.

Na razpolago imamo stanovanja na ključ z že vgrajeno veliko-formatno keramiko,  opremljeno kopalnico, položen parket v spalnicah, vgrajena barvana in furnirana vrata, vgrajena toplotna črpalka…

Prav tako so na razpolago stanovanja, kjer so narejeni strojni ometi in estrihi, elektro in strojne inštalacije, za vse ostalo poskrbite v lastni režiji.

CENA  JE ZA STANOVANJE V  IV. PODALJŠANI GRADBENI FAZI Z VKLJUČENIM  9,5 % DDV


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: