facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor

99.999 €
= 693 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 144.3 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1808
  • date_rangeAdaptacija: 2010
  • codeŠifra: PH397KT

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Olje

Podroben opis nepremičnine

-

Maribor - Rošpoh del,  prodamo hišo v  velikosti 144,30 m2, ki stoji na zemljišču v velikosti 21.554 m2.  Hiša je bila zgrajena leta 1808. Skozi leta je bila hiša redno vzdrževana in obnavljana. Zadnja večja obnova je bila leta 2010, ko so bila zamenjana okna in vhodna vrata. Okna in vhodna vrata so PVC proizvajalca AJM.   

Razporeditev hiše: 

  • klet: garaža za dva avtomobila z elekrtičnimi pomičnimi vratami, velbana klet shramba s studencem
  • pritljičje: hodnik, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, otroška soba, spalnica, kopalnica z wc, pralnica/sušilnica, klubska soba, shramba in drvarnica. Iz drvarnice je možen izhod na dvorišče.
  • mansarda: možnost izdelave stanovanja

Talna obloga v hiši je laminat v sobah in keramika v hodniku in v kopalnici. Hiša se prodaja delno opremljena. Priključena je na elektriko, vodo in ima lastno greznico. V kletnih prostorih hiše je lastni studenec, ki bi ga bilo potrebno očistiti. Ogrevanje je urejeno na drva, pelete ali kurilno olje. Na hiši je potrebno urediti fasado, prav tako je hiša potrebna tudi manjše obnove.

Hiša se nahaja le 4 km iz Maribora, na mirni lokaciji. Lega hiše je V - J. Hiši pripada večje kmetijsko zemljišče, ki se razteza v hrib z rahlim naklonom. Na vrhu hriba je nasad orehov, ki bogato obrodijo. Ob hiši je zasajeno sadno drevje (kivi, figa, kaki, aronija, breskve, češnje). Prav tako pa je tudi urejen kotiček s pergolo za preživljanje prostega časa. Pred hišo je dodatno urejeno parkirišče za 3 avtomobile.

Zemljišče je primerno za vzrejo drobnice ali zasaditev sadovnjaka/vinske trte.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: