facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik

2.800 €/m2

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 103.5 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2019
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 07ace

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Klet

Podroben opis nepremičnine

LJUBLJANA- Vič – Rudnik, ČRNA VAS – naselje RAJSKI DVORI – zelena oskrbovana stanovanja

LJUBLJANA – Vič – Rudnik, ČRNA VAS – KUPCI IN INVESTITORJI POZOR!!!!

Na začetku Črne vasi, na 6.825 m2 velikem zazidljivem zemljišču, ki je že komunalno opremljeno, se v letošnjem letu, še pred poletjem, začenja gradnja novega naselja RAJSKI DVORI. Na voljo bo 35 enot, v različnih velikostih.

Od 35 enot jih je na voljo še 27, saj je 8 enot že rezerviranih.

Projekt predvideva izgradnjo:

– 5 enosobnih stanovanj (še vsa prosta)

– 10 dvosobnih stanovanj ( REZERVIRANIH je že 5 dvosobnih stanovanj )

– 12 trisobnih stanovanj ( REZERVIRANO je že 1 trisobno stanovanje )

– 8 štirisobnih stanovanj ( REZERVIRANI sta že 2 štirisobni stanovanji )

Prav vsa stanovanja bodo grajena po standardih za oskrbovana stanovanja, kar pomeni, da bodo vsi hodniki široki 160 cm, vsi bivalni prostori in spalnice bodo široki najmanj 220 cm in ne bodo ožji od polovice svoje dolžine, dvigalo bo veliko 120 x 220 cm, pragovi ne bodo višji od 2 cm, tuši v kopalnicah pa bodo imeli omogočen dostop skupaj z invalidskim vozičkom.

V sodelovanju z Zadrugo Suligreen z.o.o., ki je glavni investitor, vabimo vse zainteresirane posameznike in investitorje, da se včlanijo v zadrugo in si s tem zagotovijo novo stanovanjsko enoto, ki bo omogočala trajnostni način bivanja, po lastni ceni, ki je

2.800 EUR/m2 opremljenega stanovanja

ali visoko 30% letno donosnost vloženega kapitala. S pristopom v članstvo zadruge in vplačilom rezervacije, ki znaša 10% vrednosti novega stanovanja, si boste zagotovili izjemno priložnost, kupiti novo nepremičnino po lastni ceni. Kasneje bodo cene stanovanj tržne in bodo znašale 3.200 EUR/m2 brez opreme.

Zgradbe in socialna organiziranost novega naselja RAJSKI DVORI omogočajo trajnostni slog prebivanja. Gradnja je zasnovana tako, da bodo za vse energetske potrebe naselja poskrbele lastne sončne elektrarne, prav tako pa bodo na voljo, iz istega vira, tudi polnilnice za električne avtomobile. Poleg številnih drugih ugodnosti, ki jih bo novim prebivalcem naselja RAJSKI DVORI nudila zadruga, bodo življenjski stroški od 20 do 40% nižji.

Na voljo bodo 4 različni tipi stanovanj, vseh velikosti:

– štirisobna standardna stanovanja bruto velikosti 103,5 m2; neto 74,8 m2 in loža 28,7 m2. Stanovanjem pripada tudi klet v velikosti 6,5 m2 in 100 m2 bruto površine družinskega vrta za zelenjavo in jagodičje,

– trisobna standardna stanovanja bruto velikosti 81 m2; neto 58,5 m2 in loža 22,5 m2. Stanovanjem pripada tudi klet v velikosti 5 m2 in 75 m2 bruto površine družinskega vrta za zelenjavo in jagodičje,

– dvosobna standardna stanovanja bruto velikosti 63 m2; neto 45,5 m2 in loža 17,5 m2. Stanovanjem pripada tudi klet v velikosti 3,3 m2 in 50 m2 bruto površine družinskega vrta za zelenjavo in jagodičje,

– enosobna standardna stanovanja bruto velikosti 46,5 m2; neto 31,5 m2 in loža 15 m2. Stanovanjem pripada tudi klet v velikosti 1,6 m2 in 25 m2 bruto površine družinskega vrta za zelenjavo in jagodičje.

Štirisobna stanovanja so lahko prirejena tudi za sobivanje treh sostanovalcev tako, da ima vsak partner svojo sobo s kopalnico in WC-jem, kar je velika novost na našem trgu. Vsako stanovanje ima na južni, sončni strani pred dnevno sobo veliko ložo. Vsakemu stanovanju, ki mu pripada vrt, pripada še klet za ozimnico in skupni sadni vrt, čebelnjak, rastlinjak, veliki rezervoarji deževnice za avtomatsko zalivanje rastlin in delavnica. Vsaka stanovanjska enota ima lahko še veliko garažo z dvižnimi vrati. Senčena parkirna mesta, v zadostnem številu, so zagotovljena.

Kot bodoči člani zadruge ste povabljeni k aktivnemu sodelovanju pri načrtovanju gradnje.

Vse informacije v zvezi z novo nastajajočim naseljem, ki bo zgrajeno po načelih trajnostnega načina bivanja lahko dobite pri nas! Veseli bomo vašega klica!

Cena: 2.800 EUR/m2 opremljenega stanovanja

Kupec ne plača agencijske storitve!

Koda: V139

Hiter kontakt

Rojal invest d.o.o.

Rojal invest d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: