facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor

115.000 €
= 471 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 244 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1954
 • date_rangeAdaptacija: 2005
 • reorderEner. izk. D
 • codeŠifra: P-031-19

Značilnosti nepremičnine

 • Priključki
  check Čistilna naprava
 • Ogrevanje
  check CK

Podroben opis nepremičnine

244 m², samostojna, zgrajena l. 1954, adaptirana l. 2005, 1.231 m² zemljišča, K+P+M, v celoti obnovljena, v osrčju pohorskih gozdov, prodamo. Cena: 115.000,00 EUR

: V osrčju pohorskih gozdov, na nadmorski višini cca 1100 m, sta naprodaj v celoti obnovljenastanovanjska stavba in nestanovanjska stavba. Nepremičnina se nahaja na gozdni jasi, s samo dvema sosedoma, mimo teče potok. Lega je ravna in sončna.

Stanovanjska stavba je zasnova v treh etažah, sestoji iz kleti, pritličja in mansarde. Je v celoti podkletena, mansarda je neizdelana. Gradnja stanovanjske stavbe je klasična, zidana. Leta 2005 je bila v celoti obnovljena. Fasada je lesena, pritlična etaža in mansarda sta obloženi z brunami. Strešna kritina je pločevinasta. Vgrajena so lesena okna in vrata. Opremljena je z alarmnim sistemom.

Po podatkih Geodetske uprave RS so podane velikost stanovanjke stavbe 244 m² (uporabna površina140 m²), letnik izgradnje stanovanjske stavbe 1954, letnik izgradnje nestanovanjske stavbe 2004 in velikost zemljišča 1.231 m².

Dostop do nepremičnine je urejen, zadnji del dostopa dolžine cca 8km predstavlja utrjena makadamska cesta dolžine cca 8km.

Predajte se moči narave v objemu pohorskih gozdov. Primerno za občasno bivanje. Možnost gostinskega lokala ali oddajanja apartmajev.

Lokacija: Lovrenc na Pohorju, Fala, v osrčju pohorskih gozdov, oddaljenost od večjih krajev: Pesek cca 8 km, Osankarica cca 9 km, Rogla cca 12 km, Areh in Trije Kralji cca 15 km, Maribor cca  32 km, Ruše cca 16 km

Razporeditev: Stanovanjska stavba: KLET: tri velike kleti:PRITLIČJE (kot dva posamezna bivalna dela):  1. posamezni del (hodnik, shramba, kopalnica z wc-jem, spalnica in večji osrednji prostor (dnevna soba, kuhinja, jedilnica); 2. posamezni del (hodnik, dve kopalnici z wc-jem, spalnica, soba, dnevna soba, kuhinja z jedilnico); MANSARDA: neizdelana, možnost izdelave dodatnih bivalnik prostorov; Nestanovanjska stavba: prostor s krušno pečjo in drvarnica

Ogrevanje: centralna kurjava, visokotemperaturna toplotna črpalka Buderus (letnik 2016),  dva štedilnika na trdo gorivo, v vsaki kuhinji eden

Priključki: elektrika, voda, biološka čistilna naprava

Obnova: celovita obnova stanovanjske stavbe je bila leta 2005 

Okolica: mirna in zelena, možnosti za sprehode in rekreacijo; v Rušah se nahaja vsa potrebna infrastruktura (avtobusna postaja, pošta, trgovina, zdravstveni dom, osnovna šola, ...)

Vseljivo: takoj

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lokacija, lega, pohorski gozdovi, svež zrak, neokrnjena narava, celovita obnova stanovanjske stavbe

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo:  urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Vabimo vas, da si našo dodatno ponudbo ogledate  na www.zoro.si.

Hiter kontakt

Zoro d.o.o.

Zoro d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: