facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Šiška, Gunclje

po dogovoru/mesec
Kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

phonePokliči

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 28800 m2
  • codeŠifra: PO4577

Podroben opis nepremičnine

Nad kapelico pri zaključku Gunceljske ulice

Posredujemo pri oddaji zemljišča za razvoj dejavnosti, v izmeri 28.800 m2 v gozdu, večji del terena je skoraj popolnoma ravna površina, ki ni gosto poraščena, dostopna z večih koncev po gozdni poti (cca. 150 m peš od kapelice - zaključek Gunceljske ceste, vstopa v gozd), delno pa gre v breg, ki se spušča v kotanjo s potočkom. 

V gozdu je velik prostor za ureditev športno-rekreativnih dejavnosti (soft ball, paint ball,), adrenalinski park, glamping, orientacijski prostor, učna pot. Gozd leži in gleda na Šmarno goro, Kamniške alpe. Ni posebnih, še manj strmih območij, široka gozdna cesta, enostavno najti, cca. 150 m stran od kapelice v Guncljah. Pred leti so že dobili soglasje četrtne skupnosti za preureditev v športno- rekreacijsko-rehabilitacijske povšrine.

Najemnik bo po prejetih informacijah usmerjen na upravno enoto. Namen oddaje je oživitev določenih dejavnosti, skrb za gozd in čistočo v njem ter ustvarjanje dodane vrednosti. Najemnik bo ob pričetku najema deponiral varščino v namen zavarovanja sprotnega čiščenja gozda. Možno partnerstvo v poslu. Seveda je možno tudi partnerstvo z lastnikom gozda.

Vsa vprašanja lahko naslovite na: [email protected]

Najemnik nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nam je že drugo leto zapored podelila CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.