facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Sežana

160.068 €
= 1.088 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 147.12 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 438 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2000
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: PH18421JD

Podroben opis nepremičnine

Odlična priložnost za nakup, tako za domačine kot za kupce iz Ljubljane in okolice!
Lokacija zemljišča je na atraktivnem mestu, na samem robu vaškega jedra v Lokvi. Zemljišče meji na regionalno cesto Lokev - Bazovica. V neposredni bližini se nahaja vaški dom, avtobusna postaja, cerkev, gostilne, trgovine, šola, vrtec in pošta ter priključek na avtocesto. Tloris pritličja tvorijo: predsoba in stopnišče, dnevni prostor s teraso, stopnišče v klet, kopalnica, spalnica, WC, utility, garderoba in večnamenski prostor. Dostop v mansardo je iz predsobe v pritličju objekta. Mansardotvorijo dve sobi, hodnik s stopniščem in kopalnica. Priključki na vodovodno, telefonsko-širokopasovno in električno omrežje. Urejene so: javna razsvetljava, pločniki in dovozne ceste. Objekti so priklopljeni na malo čistilno napravo z izdelanim priključkom kanalizacijskega voda fekalne kanalizacije do objekta. V dnevni sobi in spalnicah je za finalni tlak predviden parket. V kuhinji, hodnikih, kopalnicah, večnamenskem prostoru ter kleti bo finalni tlak iz keramičnih ploščic. Vsaka hiša imaizvedeno predpripravo za montažo toplotne črpalke za potrebe ogrevanja in oskrbe s sanitarno toplo vodo. Ogrevalna telesa v stanovanjih bodo panelni radiatorji. V objektu je izvedena električna instalacija za razsvetljavo, telefon in TV.

Obe polovici dvojčka (tip A ter B) imata 147,12 m2 uporabne površine, medtem ko sta pripadajoči zemljišči različni - zemljišče tipa A meri 438,15 m2, zemljišče tipa B pa 353,4 m2. Cena hiše tipa A v IV. gradbeni je 160.068€ z DDV, cena za isto hišo dokončano na ključ pa je 229.802€ z DDV. Cena za hišo tipa B v IV. gradbeni fazi je 152.988€ z DDV, cena za enako hišo dokončano na ključ pa je 222.722€ z DDV.

Prodajalec pogojuje sklenitev prodaje z delitvijo plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% od končne dogovorjene prodajne cene plus 22 % DDV.

Hiter kontakt

Janez Dragar

Stoja trade, d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: