facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Ljubljana okolica, Komenda, Breg pri Komendi

320.000 €
= 582 €/m2*
oglas za PODARI (SI) UMETNOST!

PODARI (SI) UMETNOST!

RAVNIKAR GALLERY SPACE

Galerija aktualne likovne produkcije

DARILNI BON keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 550 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1996
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: b6b06

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

   

  V Bregu pri Komendi prodamo prazno stanovanjsko hišo z delavnico. Del hiše je bil v osnovi zgrajen leta 1958, po viharju okrog leta 1995 ko je bila stara hiša popolnoma razdejana so hišo dejansko postavili na novo. Notranjost hiše je v zaključni gradbeni fazi. Dejansko se je možno vseliti takoj. Po letu 2005 je gradnja zastala zaradi bolezni v družini in objekt je ostal v stanju kot je še danes. Priložene slike izražajo dejansko stanje nepremičnine. Z zadnje strani delavnice so stopnice v mansardni del nad delavnico. Ta del še ni izdelan, je pa lahko še tam dodatno stanovanje. Nepremičnina je prosta vseh bremen. Za dokumentacijo še poizvedujemo.

  Priključki so vsi na parceli (elektrika, voda, kanalizacija). Parcela je ravna, sončna, na JZ strani z meji na kmetijska zemljišča.Dostop do parcele je iz asfaltirane občinske poti.

  Prodajalec oz. lastnik nepremičnine  pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.

  Hiter kontakt

  Jože Šinko

  AGENT 3091 d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: