facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Kidričevo

138.626 €
= 1.180 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (neto): 89.25 m2
 • reorderVelikost (bruto): 117.48 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2019
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderEner. izk. Ni potrebna (334. člen EZ-1)
 • codeŠifra: 1235

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Pokrito parkiriščecheck Dvigalocheck Parkirišče
 • Priključki
  check Kabelski priklj.check Telefon
 • Ogrevanje
  check Toplotna črpalka
 • Luksuz
  check Lep razgledcheck Bližina naravecheck Zelo sončnocheck Tip-top

Podroben opis nepremičnine

Nova stanovanja z ložo, garažnim mestom in dvigalom v Kidričevem

V centru Kidričevega, ob Tovarniški cesti je v izgradnji sodoben, po najnovejših standardih zasnovan več stanovanjski objekt. V kleti nahajajo lastniška parkirna mesta z dovozom, v pritličju sta dva  vhoda s  skupnim stopniščem in dvigalom, ki povezujeta celotno stavbo. Vsa stanovanja so zasnovana v tlorisih, ki predvidevajo maksimalno funkcijsko izrabo površin ter hkrati omogočajo izredno ugodno bivanje. K vsakemu stanovanju, zraven bivalne površine pripada zunanja loža (3,85m²), boks za shranjevanje (12 m²) ter garažno mesto. Stanovanja so grajena kot enote s predsobo, velikim dnevnim prostorom, ki je razdeljen na kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, kopalnico, z večjo in manjšo sobo, ložo ter nekatera še z dodatnim prostorom za tehniko.

Velikost stanovanj je med 65,7 m² ter 89,25 m². Kot omenjeno bodo stanovanja grajena po visoki standardih, okna tro- slojna, z zunanjim električnimi žaluzijami na daljinsko vodenje, talno ogrevanje bo urejeno etažno, na toplotno črpalko, neodvisno od ostalih stanovanj, po tleh bo položena keramika ali lamelni parket, odvisno od prostora, v kopalnicah bo tuš in ostala sanitarna oprema. Vsa stanovanja so naravno osvetljena in osončena ter z možnostjo prezračevanja.

Stanovanjska stavba bo toplotno izolativna,  posledično z zelo nizkimi obratovalnimi stroški. Nahaja se v samem središču naselja Kidričevega (s približno 1200 prebivalci), v bližini šole, vrtca, trgovin, zdravnika, lekarne, športne infrastrukture in čudovitih sprehajalnih poti ter gozda. Kidričevo je oddaljeno 8 km od Ptuja, 2 km od avtoceste Gruškovje – Maribor. Naselje Kidričevo zaradi urejene infrastrukture, delovnih mest in bližine Ptuja ter Maribor postaja priljubljeno med mladimi družinami kot zrelejšo populacijo.

Zunanja ureditev okoli objekta je delno asflatirana, delno pa je ozelenjena.

Energetska izkaznica po 334. členu EZ-1 ni potrebna in bo pridobljena pred pridobitvijo uporabnega dovoljenja. Na osnovi izdelanega izkaza energijskih lastnosti stavbe je izračunana vrednost letne potrebne toplote za ogrevanje na enoto neto uporabne površine in kondicionirane površine. Iz izračuna sledi, da bo stavba spadala v energetski razred B1.

Priporočam, da nas kontaktirate glede dodatnih informacij, z veseljem Vam bomo predstavili stanovanja in pomagali pri postopku rezervacije in nakupa stanovanja. Opozoriti bi Vas tudi želeli, da bo z zgodnjo rezervacijo, investitor lahko upošteval tudi morebitno individualizacijo želenega stanovanja. Prevzemi stanovanj so predvideni decembra 2019.

Vljudno vabljeni!

 

Hiter kontakt

Irena Furek

M nepremičnine, Milena Jančič s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: