facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Goriška, Bovec

225.000 €
= 1.259 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 178.71 m2
  • reorderVelikost (bruto): 178.71 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2001

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasacheck Parkirišče

Podroben opis nepremičnine

2 Enoti 117,29 m2 ter 61,42 m2.

V turističnem kraju Bovec, kjer je turistična sezona pozimi in poleti, prodamo 2 enoti v polovici dvojčka ( Vila ) in sicer v velikosti 117,29 m2 in 61,42 m2. Enota 117,29 m2 je dokončana, manjkajo edino končni priključki, priklop ogrevanja in elektrike ter oprema. Hiša se nahaja v neposredni bližini centra, v okolici so lokali, restavracije, trgovine, vrtec, hoteli, igrala za otroke . Enoti sta v dvojčku Vili ( na istem mestu je stala Avstrijska Vila, zgrajena leta 1910, porušena v potresu in narejena na novo po isti velikosti. )

1. Enota: Stanovanje, ki se razprostira v prvem nadstropju in mansardi, je štiri sobno in sicer 3 spalnice v mansardi z izhodom na teraso ter kopalnico ter večji prostor - dnevna soba z kuhinjo, jedilnico in dodatno kopalnico v prvem nadstropju. Površina tega je 117.29 m2. Možen je tudi priklop na toplovod, ki že ogreva bližnji vrtec.Položena kvalitetna italijanska keramika, okna so v PVC izvedbi z dvojno zasteklitvijo. Prostori se talno ogrevajo. V kotlovnici si investitor lahko montira kotel na drva, pelete, toplotno črpalko. Manjka priklop elektrike, priklop ogrevanja ter oprema. Z manjšim vložkom v opremo se lahko oddaja kot nadstandardni apartma do 7 ljudi. Imamo narejen finančni načrt za oddajanje apartmaja.

2. Enota: Stanovanje / poslovni prostor meri 61,42 m2, ki je v tretji podaljšani gradbeni fazi, se lahko uporablja kot poslovni prostor (namembnost je poslovni prostor, lahko se spremeni za stanovanje, apartma, spa ) in si ga investitor lahko uredi po lastnih željah.

Primerno za družino, oddajanje apartmajev ali investicijo.

Prodajalec prevzame stroške priprave pogodbe za nakup nepremičine. BREZ PROVIZIJE!

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: