facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranj

120 €
= 0,2 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 575 m2
  • reorderEner. izk. F
  • codeŠifra: dad9f0

Podroben opis nepremičnine

575 m², zazidljiva, Na robu naselja Britof pri Kranju se prodajata še 2 parceli 455 m² + 120 m² pripadajoče solastniške poti in 490 m² + 120 m² pripadajoče solastniške poti, prodamo. Cena: 120,00 EUR/m²

 Prodaja, posest, zazidljiva: BRITOF, LE ŠE DVE PARCELI, 610 m² in 575 m².

120,00 €/m², Prodajani parceli sta označeni s številkama 1 in 4.

 BRITOF, LE ŠE DVE PARCELI, 610 m², zazidljiva, Na voljo LE ŠE DVE parceli z prelepimi pogledi na Kamniško Savinjske Alpe. Hiter dostop do avtoceste, neskončno možnosti za rekreacijo, prodamo.

Streljaj od mesta Kranj in 20 min iz Ljubljane se nahaja vas Britof - novo nastajajoči del naselja, kjer sta na voljo LE ŠE DVE parceli za izgradnjo individualnih hiš.

 V  pripravi je dokumentacija za pridobitev gradbenega dovoljenja za izgradnjo celotne komunalne infrastrukture in dovozne poti. Komunalna ureditev bo stala posameznika med 10.000 in 15.000 eur.

Le nekaj minut peš do naravnega kopališča na Kokri, 15 minut vožnje do smučišča Krvavec, 20 minut do vznožja Kamniško Savinjskih Alp, urejene kolesarske poti, pozimi pa urejene tekaške proge.

 Prijetna Osnova šola (Predoslje), prijazen podeželski vrtec, dostop do pridelovalcev domače hrane. V vasi je frizer, cvetličarna, trgovina, čistilnica itd.

Na zahodu parcele mejita na velike sosednje vrtove, sadovnjake, na vzhodu pa na lastno dovozno pot, slepo ulico, ki je namenjena le za dovoz do teh parcel . Končna parcela meji na (nezazidljiv) gozdiček.

 V delu je izdelava projektne dokumentacije za izgradnjo prometne in komunalne infrastrukture za dovozno pot in parcele. V vmesnem času pa lahko kupec že prične z izdelavo načrta in pridobi gradbeno dovoljenje za izgradnjo svoje hiše.

 PARCELA št. 1:610 m²  (parcela + delež na dovozni poti)

 PARCELA št. 4: 575 m² (parcela + delež na dovozni poti)

 Po prostorskem planu Mestne občine Kranj spada zemljišče v območje SSe(s), R 5/1.

Izdelana je že idejna zasnova (možne razporeditve) enodružinske hiše.

 Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Nepremičnina je brez bremen.

Opomba: Po čisto zahodnem robu parcel, kjer je predvidena zelenica, poteka plinovod R29, 200 mm tlačni razred 50 barov in na vodu gradnja ni dovoljena. Vsi objekti bodo seveda umaknjeni iz varovalnega pasu visokotlačnega plinovoda.   

Kupec plača 2%+ddv posredniške provizije.

Hiter kontakt

INF-ING NEPREMIČNINE, STORITVE, d.o.o.

INF-ING NEPREMIČNINE, STORITVE, d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: