facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper

470.000 €
= 1.626 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 289 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 984 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2011
  • reorderEner. izk. B1
  • codeŠifra: 293

Podroben opis nepremičnine

V idiličnem zelenem okolju na robu manjšega naselja z lepim razgledom


Novejša, sodobna dvostanovanjska hiša, na robu naselja v mirnem in zelenem okolju s panoramskim razgledom do morja. Hiša je vrhunsko grajena in zagotavlja izjemno visoko udobje in kvaliteto bivanja predvsem v smislu bogate funkcionalne zasnove in funkcionalne povezave notranjosti hiše z dvoriščem, vrtom in bazenom. Zagotavlja tudi veliko mero miru in zasebnosti saj se nahaja na koncu dostopne poti na robu naselja kjer ni prometa. Hiša je grajena v dveh etažah in je zasnovana na način, da omogoča ločeno uporabo dveh bivalnih enot ali pa bivanje v razkošnejši samostojni enoti.

Vgrajeni materiali in tehnološka dovršenost in opremljenost objekta tudi izstopajo tako po izbiri, kvaliteti in posebnosti: konstrukcijiski zidovi  z opečnatimi termobloki Wienerberger, stavbno pohištvo (okna, vrata) Internorm, talna obloga pretežno macesen ter izbrane keramike. Objekt se ponaša tudi z naprednim ogrevalno-hladilnim sistemom: toplotna črpalka, talno ogrevanje ter stropno hlajenje prostorov. 

Izjemno energetsko varčen stanovanjski objekt je sodobne zasnove in gradnje. Z odlično izvedeno nosilno konstrukcijo z opečnatimi termobloki, izolacijo stavbnega ovoja, kvalitetnim stavbnim pohištvom ter ogrevanjem in hlajenjem s toplotno črpalko spada v energijski razred nizko energijskih hiš. Enegijska učinkovitost tega objekta meji z razredom B1.

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno

 

Hiter kontakt

Urbanistika d.o.o.

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: