facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Lenart

109.990 €
= 725 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 151.7 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 420 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1969
  • date_rangeAdaptacija: 2001
  • codeŠifra: PH365K

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkoncheck Terasacheck Klet

Podroben opis nepremičnine

-

Lenart v Slovenskih goricah, prodamo dvojček (na fotrografijah leva enota dvojčka z belo fasado)  v skupni velikosti 151,7 m2 (po podatkih Gursa 91 m2 bivalne površine, 25,60 m2 balon, terasa, 16,90 m2 klet, 13,20 m2 garaža in 5 m2 shramba sušilnica). Hiša je bila zgrajena leta 1969 in bila delno adaptirana leta 2001, ko so bila zamenjana nekatera okna in streha. Zemljišče je veliko 420 m2. Hiša je K+P+1 in še podstrešje, ki pa ni pohodno. Razporeditev v hiši je naslednja: vstopiš v predprostor, kjer je manjši wc za goste in je iz hodnika vhod v kuhinjo in dnevno sobo iz katere je izhod na balkon in naprej na teraso.. Po stopnicah se dostopa v zgornje nadstropje, kjer je kopalnica, shramba, kabinet in 2 sobi. Iz ene sobe je tudi izhod na balkon. Iz priljičja je po stopnicah navzdol dostop do kletnih prostorov, kjer je garaža, pralnica, kurilnica in klet.  Talna obloga je laminat, razen v hodniku in kopalnici je talna obloga keramika. Hiša ima vse priključke. Kurjava je urejena na olje. V dnevni sobi je kamin. Hiša je ograjena z ograjo. 

Za hišo je urejen manjši vrt in zelenica.  Ob hiši za ograjo je možno parkirati tudi avtomobil. Hiša je neopremljena in takoj vseljiva. 

Vsa potrebna infrastruktura je v neposrednji bližini hiše (šola, vrtec, Občina, Upravna enota, več gostiln in restavracij,...) saj je lokacija le streljaj od centra Lenarta. 

Hiša je primerna za ljudi, ki želijo bivati v miru, nedaleč iz mesta.

Možna je tudi opcija menjave in sicer za garsonjero v Ljubljani ali v okolici Ljubljane. Možna je tudi menjava za stanovanje na Ptuji, ki ga je možno predelati v bivalni del in manši poslovni del (sobica in WC).

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: