facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Štore

23.000 €
= 45 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 514 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2019
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 490281016-267

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Elektrika
  • Luksuz
    check Lep razgled

Podroben opis nepremičnine

Zazidljivo zemljišče - Prodamo - Štore, Savinjska

V mirnem, podeželskem naselju Pečovje nad Štorami imamo na prodaj 2.332 m2 veliko zemljišče. Od tega je 514 m2 zazidljivega zemljišča (površine razpršene poselitve), ostalo (1.818 m2) pa je kmetijsko zemljišče. Lega parcele je podolgovata, na vrhu (severna stran) je dokaj ravninska, proti jugu pa se spušča s srednjim naklonom (24 stopinj), spodaj pa se ponovno poravna. V ceni je vključeno še 617 m2 gozdnega zemljišča na drugi strani ceste, ki je zaradi strme lege sicer težje dostopno. Voda in elektrika potekata čez zemljišče.

Na zgornji strani parcele gre za območje zidanic, kjer tlorisna zazidalna površina objekta ne sme presegati 35 m2. 30 m od najbližje obstoječe pozidave pa so dovoljene novogradnje (tako stanovanjski kot kmetijski objekti). Etažnost K+P+M ali P+M. Tipologija zazidave: klasična ali montažna. Tlorisne dimenzije: 1:1,5 do 1,2; strehe simetrične dvokapnice (z dovoljenjem Občine možne tudi izjeme). Bruto etažna površina stanovanjskega objekta ne sme presegati okvira 40 % - 80 % velikosti gradbene parcele. Velikost gradbene parcele je 600 m2. Odmik od parcelne meje mora biti 4 metre.

Odlična lokacija za vse, ki si želite postaviti novo hišo na podeželju s čudovitim razgledom in kljub temu blizu vseh pomembnih institucij. Oddaljenost od mesta Štore znaša le 2,5 km oz 5 min vožnje z avtom. Zk stanje je urejeno, brez bremen in dolgov. Kupec ne plača provizije. Vabljeni na ogled !

Oglejte si videopredstavitev: https://youtu.be/ASMcODPicPoHiter kontakt

Aljaž Rupnik

RE/MAX - Nepremičninska družba d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: