facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Kozje

303.000 €
= 188 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 1615 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 3494 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1900
  • codeŠifra: 106166-146

Podroben opis nepremičnine

Za ljubitelje gradov. Idealen nakup dvorca za kupca, ki ceni biosferno področje butične Slovenije. Odlična priložnost za vašo zgodbo z našo podporo dodane vrednosti.

Na področju, kjer se meša alpski hribovski in panonski nižinski zrak, na vašo priložnost čaka mogočen dvorec z zgodovinsko dragocenostjo 19.stoletja. Neokrnjena narava z izredno biotsko pestrostjo se ponaša z bogatim seznamom rastlinskih in živalskih vrst.

Bogata kulturna dediščina na tem področju nas popelje v lepo zbirko gradov, grajskega življenja in  blagostanje zdrave hrane.

Dvorec je v dobrem stanju. Zgrajen je v treh etažah. Ima velike svetle prostore, visoke strope, stopnišče na sredini zgradbe. Klasičen parket je kar v dobrem stanju. V vsaki etaži so sanitarije.

Poskrbimo za prihodnje rodove. Želimo varovat naravo in ohranjat kmetijsko kulturno krajino z dodano vsebino?

Predmetno področje ohranjene narave  je vključeno v projekt svetovne mreže biosfernih območij. Dolina izvirov zdravja je primerna za kulturni, zdravstveni, botanični turizem. Dvorec je primeren za manjši hotel z mogočnimi razstavnimi prostori sredi parka eksotičnih dreves in več kot 300 vrt različnih zelišč.

V bližnji okolici je Podčetrtek- najlepši turistični kraj, Rogaška Slatina, hrvaški Kumrovec.  Hiter dostop omogoča  avtocesta Ljubljana-Zagreb- Brežice.

Pokličite za ogled z izjemno priložnostjo.

 

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: