facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Hrvaška, Umag-Umago

900.000 €
= 3.191 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 282 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 575 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2013
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 409

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Dvigalo

Podroben opis nepremičnine

Ekskluzivna hiša, rezidenca, villa, v starodavni utrdbi na edinstveni lokaciji in razgledni legi s pogledom na soline in Piranski zaliv.


Ekskluzivna Hiša v starodavni utrdbi Kaštel ob hravško-slovenski meji. 

OGLED NEPREMIČNINE JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU.

Hiša se nahaja v vasici Kaštel v severozahodni Istri na griču141 metrov nad ravnico Sečoveljskih solin, tik na robu meje Slovenije in Hrvaške, v neposredni bližini morja. 

Hiša se nahaja v manjhni vasici s kamnitimi hišami na enkratni strateški in razgledni legi, obrambni utrdbi iz leta 1064, ki je prvotno služila tudi kot Rimski castrum (tabor). Iz utrdbe, hiše, teras se razprostira enkraten razgled na dolino Dragonje, Sečoveljske soline ter Piranski zaliv.  

Objekt je kompletno na novo zgrajen leta 2013 na temeljih starodavne utrdbe, zgrajen je z upoštevanjem izročila tradicionalne mediteranske in istrske arhitekture.

Hiša je grajena v treh etažah in ima dodatno še vinsko klet. Ob hiši je tudi lastno parkirišče in 3 večje razgledne terase iz katerih je enkraten razgled na dolino, soline, sončne zahode ter morje.

V prvi delno vkopani etaži se nahaja večji večnamenski prostor z izhodom na 3 večje razgledne terase, dodatna soba, utility ter kopalnica. Iz prve etaže je tudi dostop do isklesane vinske kleti v obzidju utrdbe. V pritlični etaži se prav tako nahaja večji večnamenski prostor s kaminom na sredini prostora, bar, kuhinja, utility.

V zadnji etaži se nahaja večja soba, ki je opremljena z masažno kadjo, kopalnico ter je opremljena z večjim ležiščem in garderobnimi omarami.

Objekt je opremljen z dvigalom kateri povezuje prvi dve etaži.

Vgrajeni materiali in tehnološka dovršenost in opremljenost objekta tudi izstopajo tako po izbiri, kvaliteti in posebnosti (stavbno pohištvo in oprema je izdelana po naročilu, talne obloge-keramika višjega cenovnega razreda).

Objekt se ponaša tudi z naprednim ogrevalno-hladilnim sistemom zaradi katerega objekt tudi izkazuje odličen energetski izkaz, razred A: toplotna črpalka s talnim ogrevanjem in stenskim hlajenjem. Objekt ima tudi vgrajeno inštalacijo-predpripravo za rekuperacijo zraka ter sončne kolektorje. Objekt je varovan z alarmnim sistemom.

Objekt je sedaj preurejen v restavracijo. Je opremljen s kompletno gostinsko opremo ter z novim pohištvom, ki je bilo večinoma narejeno po meri. V prodajni ceni ni všteta oprema. Cena opreme je po dogovoru.

Možno je dokupiti večje zemljišče ob hiši, prav tako je možno razširiti nastanitvene kapacitete (sobe, apartmaji) na obstoječem zemljišču ter preurediti objekt za bivalne ali turistične namene (sobe, apartmaji) - predizpozicija za povečanje okenskih odprtin v večje panoramske odprtine.

Možen je nakup podjetja, hrvaške družbe z registrirano gostinsko dejavnostjo kateri izkazuje v osnovnih sredstvih nepremičnino predmet prodaje. Možen je takojšen prevzem.

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno. 

Prednosti: lokacija nepremičnine, na edinstveni strateški razgledni legi, tik ob Hrvaško-Slovenski meji, v bližini morja ter letališča Portorož

Odaljenost:

Letališče Portorož 10 min

Golf igrišče Crveni vrh 15 min

Koper 15 min

Trieste 30 min

Ljubljana 1h 15 min

Letališče  Ronchi 1h

Pula 1h

 

Hiter kontakt

Urbanistika d.o.o.

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: