facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranj

310.000 €
= 2.542 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 121.97 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje
  • photo_size_select_largeParcela: 337 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2019
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: enota 4A

Podroben opis nepremičnine

Enota 4A 

Na robu Stražišču pri Kranju, v eni izmed najbolj zelenih stanovanjskih sosesk pri nas, prodamo enoto stanovanjskega objekta-dvojček

Objekt "enota 4A" je zgrajen do podaljšane IV gr.faze in obsega pritličje ter nadstropje. V pritličnem delu odprt bivalni prostor z dostopom na pokrito teraso, s kuhinjo in jedilnim delom, shramba, dnevni WC, vhodni prostor s hodnikom in kurilnico. V nadstropju je večja spalnica, dve otroški sobi, kopalnica ter hodnik. K objektu pripada še zunanja shramba in dva parkirna mesta. Možen je dogovor dokončanja objekta na ključ.

Lokacija nudi idealen življenjski prostor za vse generacije oziroma vseh tistih, ki radi koristijo prednosti ruralnega kot tudi mestnega življenja. Poleg bližine starega mestnega jedra Kranja nudi tudi veliko možnosti za rekreacijo in uživanje v naravi. Mnoge poti iz Stražišča vodijo na Šmarjetno goro in sv. Jošt. Poleg lepih razgledov na sosednja polja in bližnje vzpetine pa lokacija omogoča tudi dostopnost do vseh ustanov in lokacij splošnega družbenega pomena (vrtec, šola, zdrastveni dom, avtobusna postaja, pošta, ...). 

Poleg popolne lokacije je tudi sistem gradnje trajnosten. Hiša je montažna masivna lesene gradnje. Grajena je v sistemu križno lepljenega lesa – trenutno sistem gradnje z najboljšim ogljičnim odtisom – les namreč ob svoji rasti porablja ter kopiči CO2, skupaj v obeh procesih, kar nekaj manj kot 800kg CO2/m3. Pri masivnih lesenih objektih je uporabljenega lesa kar za cca. 65% več kot pri skeletnih montažnih objektih - tako se za uporabnika zagotovi vrhunska kakovost pri statičnih, zvočnih in energetskih lastnostih samih hiš.

Hiter kontakt

K 3 Kern d.o.o.

K 3 Kern d.o.o.