facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Laško

28.000 €
= 875 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 32 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2013
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 490281016-270

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Parkirišče
  • Ogrevanje
    check Olje

Podroben opis nepremičnine

Brunarica - Prodamo - Laško, Savinjska

V čudoviti, podeželski vasici Polana (pri Jurkloštru) imamo na prodaj zazidljivo zemljišče namenjeno gradnji stanovanjskih objektov. Celotno zemljišče, ki je predmet prodaje meri 2.310 m2. Od tega je 827 m2 po namenski rabi opredeljenih kot površine podeželskega naselja, 786 m2 kot najboljša kmetijska zemljišča in 697 m2 je opredeljenih kot gozdna zemljišča. Na zemljišču že stoji kmečka lopa, zgrajena leta 2013, za katero je bilo izdano ustrezno gradbeno dovoljenje (nezahtevni objekt). Po vzhodnem robu parcele poteka tudi manjši potok. Lopa je lesena v izmeri 5 m x 4 m (2,5 m višina). V objekt je napeljana voda iz vaškega rezervoarja. Javni vodovod in elektrika sta v bližini in potekata čez parcelo oziroma po meji parcele. Lega parcele je odlična s panoramskim razgledom (orientiranost na jug in zahod), rahlo dvignjena in v bližini glavne ceste (30 m). Dostop je enostaven, urejen po makadam cesti v dolžini 30 metrov (služnost dostopa/vožnje pa je urejena in vpisana v ZK). Oddaljenost do Celja je 31 km (40 min vožnje), od Laškega 20 km (30 min vožnje), Rimskih Toplic 13 km (20 min vožnje), Jurkloštra 5 km (7 min vožnje), Radeč 15 km (20 min vožnje), Sevnice 12 km (17 min vožnje).

Dopustni objekti (skladno z OPN in PIP Občine Laško): stanovanjske stavbe: enostanovanjske stavbe, dvostanovanjske stavbe; nestanovanjske stavbe: garaže in druge samostojne stavbe ob upoštevanju dopustnih dejavnosti; nestanovanjske kmetijske stavbe; druge nestanovanjske stavbe za dopolnilne dejavnosti na kmetiji. Dovoljeni so tudi nezahtevni in enostavni objekti.

Tlorisni gabariti: za vse stavbe praviloma podolgovat tloris v razmerju stranic od 1:1.5 do 1:2. tloris je lahko tudi lomljen, vendar mora biti razvidna osnovna podolgovata tlorisna zasnova (L, T in podobne oblike).

Višinski gabariti: na ravnem terenu (K) + P + M ali (K) + P + 1, klet je dopustna le ob pogoju, da je vkopana vsaj do 2/3 višine kleti; na nagnjenem terenu K+P, K+M ali K+P+M, klet mora biti na zaledni strani popolnoma vkopana.

Streha: obliko, naklon in kritino streh ter smeri slemen je potrebno prilagoditi splošni podobi naselja; strehe stavb so praviloma simetrične dvokapnice s slemenom vzporedno z daljšo stranico objekta, dopustne so dvokapnice v kombinaciji z ravnimi strehami in enokapnicami (pomožni objekti in prizidki), oziroma sestavljene dvokapnice istega naklona v primeru lomljenega tlorisa; naklon streh je dovoljen v razponu od 30° do 45°; strešna kritina je opečne barve; odpiranje strešin je dopustno v obliki strešnih oken in frčad. Vse frčade na isti strehi morajo biti enako oblikovane.

Vredno ogleda. Nakup priporočamo vsem, ki si želite postaviti svojo idealno hišo na podeželju. Zk stanje je urejeno in prosto vseh bremen ter dolgov. Kupec ne plača provizije. Za ogled ali več informacij pokličite. Ugodno prodamo !

Hiter kontakt

Aljaž Rupnik

RE/MAX - Nepremičninska družba d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: