facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Ljubljana okolica, Ig, Visoko

105.000 €+ ddv
= 117 €/m2*
oglas za PODARI (SI) UMETNOST!

PODARI (SI) UMETNOST!

RAVNIKAR GALLERY SPACE

Galerija aktualne likovne produkcije

DARILNI BON keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 897 m2
  • codeŠifra: PP4591

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    check Optikacheck Čistilna naprava

Podroben opis nepremičnine

Prodaja

Posredujemo pri prodaji zazidljivega stavbnega zemljišča v izmeri 897 m2 na območju Kureščka.

Zemljišče se nahaja v prijetni in urejeni soseski z visoko ravnijo bivalne kulture in je opremljeno z vso komunalno infrastrukturo  po najzahtevnejših merilih gradbene stroke (voda, elektrika, plin in CA TV so speljani pod zemljo). Parcela ima kanalizacijski odvod do skupne čistilne naprave.

Do središča Ljubljane je 25 minut vožnje z avtom, v neposredni bližini pa je tudi javni prevoz.

Idilično naselje, kakršnih je v Sloveniji malo in kjer se nahaja zemljišče, je bilo zasnovano za 17 stanovanjskih hiš. Dostop do parcele je asfaltiran. Samo območje je priljubljena točka za ljubitelje narave, miru in  rekreacijskih aktivnosti. Območje Kureščka je znano po zdravilnih energijah in naselje se nahaja v osrednjem delu tega prostora. Okolje je idealno za mlade družine in tiste, ki si družino šele ustvarjajo. Njihovih otroci bodo odraščali sredi narave in na svežem zraku - na zeleni lokaciji blizu mesta, pa kljub temu povsem odmaknjeni od mestnega vrveža.

Komunalno opremljanje zemljišča jemlje graditeljem ogromno energije, dragocenega časa in denarja, zato je nakup komunalno urejenega stavbnega zemljišča za gradnjo vašega bodočega doma modra, dolgoročno pa tudi najcenejša odločitev. Zemljiška knjiga je urejena in brez bremen. Za dodatne informacije vas prosimo, da se povežete z nami.

PARCELA SE PRODAJA BREZ STROŠKOV PROVIZIJE ZA KUPCA!

www.real-go.eu spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo. PRIDOBILI SMO CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: