facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Tabor

300.000 €
= 115 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 2611 m2
  • codeŠifra: GALEA 2019/41

Podroben opis nepremičnine

Zemljišče z izdanim gradbenim dovoljenjem za rekonstrukcijo in spremembo namembnosti

Prodaja se zemljišče v neposredni bližini Europarka, na katerem stoji peterokraka stavba nekdanje kaznilnice. Za zemljišče je izdano gradbeno dovoljenje za rekonstrkucijo in spremembo namembnosti JZ trakta objekta v mladinska prenočišča.

Objekt je etažnosti K+P+2N z neizkoriščenim podstrešjem skozi katerega potekajo vertikalni svetlobni jaški za osvetljevanje spodnjih hodnikov. V sredini objekta se nahaja odprti prostor.

Ostrešje je klasično leseno. Streha je dvokapnica z opečno kritino. Predvidena je zamenjava lesenega ostrešja z jekleno strešno konstrukcijo.

Obstoječi prostori stavbe se bodo izrabili za bivalne prostore, na hodniki pa bodo s postavitvijo predelnih sten nastali sanitarni in kuhinjski prostori. Skupno bo v objektu 70 sob s 141 ležišči, od tega 6 ležišč v sobah za invalide.

V posameznik etažah bodo naslednji prostori:

  • Klet: 13 sob s sanitarijami, kuhinjami in ložami, recepcija, servisni prostori, fitnes in komunikacijski prostori;
  • Pritličje: 14 sob s sanitarijami, kuhinjami in ložami, klubski prostor, servisni prostori, komunikacijski prostori;
  • 1. nadstropje: 14 sob s sanitarijami, kuhinjami in ložami, klubski prostor, pomožni prostori, komunikacijski prostori;
  • 2. nadstropje: 14 sob s sanitarijami, kuhinjami in ložami, klubski prostor, pomožni prostori, komunikacijski prostori;
  • Mansarda: 15 sob s sanitarijami, kuhinjami in ložami, klubski prostor, pomožni prostori, komunikacijski prostori;

Vhod v objekt je na JZ strain objekta, kjer je locirano tudi novo osebno dvigalo in novo požarno stopnišče na SV strain, ki zagotavlja dostop funkcionalno oviranih oseb.

Dostop je predviden po obstoječi dovozni cesti na južni strain objekta, ki je priključena na javno cesto. Parkirišče za osebna vozila je locirano na površini JV od objekta. Na parkirišču bo urejenih 22 parkirnih mest, od tega 1 mesto za vozila funkcionalno oviranih oseb.

Objekt bo priključen na javno komunalno infrastrukturo (vodovod, kanalizacija, električno omrežje, plinovodno omrežje in vročevodno omrežje).

Vaša posrednica za to nepremičnino: Mojca, z vami že od leta 2007 – od priporočila do priporočila…

Ljubiteljica čokolade in nasmejanih ljudi.

Vpisano v ZK!

Za ogled pokličite 041/420-093

Hiter kontakt

Mojca Žižek Mesarec

Mojca nepremičnine, Galea Mojca Žižek s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: