facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Spodnjeposavska, Brežice

550.000 €
= 1.088 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 505.4 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje
  • photo_size_select_largeParcela: 903 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1876
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: PH10130ZB

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Klima

Podroben opis nepremičnine

Potencial za dolgoročno oddajanje poslovnih prostorov in turistično oddajanje stanovanjskih prostorov (bližina Term Čatež, Term Paradiso, …).

Izredno lepo urejena stanovanjska hiša ima veliko dnevne svetlobe in je grajena v treh etažah (pritličje, nadstropje in neizdelano podstrešje, zgrajena  l.1876; kompletna adaptacija je potekala med leti 1986  in 2018.Leži na zemljišču  903 m2; namenska raba: osrednja območja centralnih dejavnosti). Hiša je velika 505, 4 m2 in obsega 5 poslovnih prostorov in 2 večji stanovanji ter pomožne prostore. Kompletno izdelana in opremljena po naročilu iz najkvalitetnejših materialov; vsi priključki. Talne obloge:parket in ploščice.  Vsi prostori so klimatizirani. CK-olje.  Na dvorišču se nahaja garaža  za 2 avtomobila (instalacije, okna in rolo vrata obnovljena l. 2000) in gospodarsko poslopje za spravilo orodja (73,1 m2). Na parceli je dovolj parkirišč za stranke (možno še povečati št.parkirišč na račun zelenice). Hiša se prodaja s kompletno opremljenimi stanovanji. Oprema v poslovnih prostorih je last najemnikov. Vsi poslovni prostori so v funkciji (odlični najemniki!). Asfalten dostop. Okolica hiše je hortikulturno urejena z izbranim okrasnim grmičevjem, drevjem, rožami itd.  Vselitev možna po dogovoru!

Oprema: klime, internet, kamere za varovanje itd.Vpisano v zemljiško knjigo;vpisano v kataster stavb;etažni načrt;bremen prosto

V bližini se nahajajo občinska stavba, UE,banke, gostilne, šola, vrtec, cerkev,  trgovina, ...

Obsega:

Pritličje:poslovni prostori z zdravstveno oskrbo, trgovski del stavbe, del stavbe za opravljanje storitev…pomožni prostori (kurilnica, hodnik,…)

Nadstropje:3 sobno stanovanje (106,3 m2) in 3 sobno stanovanje (91,6 m2), hodnik, stopnišče, velika terasa (42,5 m2)

Podstrešje:neizdelano (višina ustrezna za preoblikovanje v stanovanjski del; dostop z dvigalom iz dvorišča)

 

Hiter kontakt

Zdenka Bahčič Žrlič

TA-BU NEPREMIČNINE d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: