facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranj

105.000 €
= 95 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1105 m2
  • codeŠifra: 101199-15

Podroben opis nepremičnine

V vasi Javornik pri Kranju prodamo zazidljivo zemljišče za gradnjo individualne hiše. Na parceli skupne površine 1105 m2 stoji stara hiša iz leta 1800, ki je spomeniško zaščitena, poleg nje pa je še dovolj prostora za izgradnjo nove hiše z lepim pogledom proti jugu na dolino in okoliške hribe. Možna je tudi prenova stare hiše in uporaba za turistične namene ali bivanje.

Lokacija: Vas Javornik se nahaja 7 km od središča Kranja, do kamor vodi urejena asfaltirana cesta. Osnovna šola, vrtec, pošta, trgovina in zdravstveni dom so v 5 km oddaljenem Stražišču. Do šole pelje tudi šolski avtobus. Lokacija je dobro izhodišče za izlete v naravo in na bližnje hribe, hkrati pa nudi hiter dostop do vse potrebne infrastrukture.

Priključki: Zemljišče ima neposreden dostop iz javne ceste. Na parceli sta priključka za elektriko in vodo. Telekomunikacije so v naselju.

Skupaj s tem zemljiščem je na prodaj tudi solastniški delež 1/2 sosednjega zemljišča, ki predstavlja dovozno pot skupne površine 113 m2, ki je v souporabi s sosednjim zemljiščem.

Pogoj pri nakupu je, da DPN plača kupec.

Za več informacij in oglede smo vam z veseljem na voljo.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: