facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Moravske Toplice

18 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1459 m2
  • codeŠifra: PZ414KT

Podroben opis nepremičnine

-

Moravske Toplice - Dolga ulica, prodamo tri parcele v skupni velikosti 1.459 m2 (1. zemljišče 488 m2, 2. zemljišče 488 m2, 3. zemljišče 483 m2). Možen nakup posameznih parcel. Parcela ima obliko podolgovatega stožca. 

Zemljišče leži na rahlem pobočju v bližini manjšega vaškega pokopališča, Kraj se nahaja v Krajinskem parku Goričko. Na najvišjem delu pobočja je parcela najširša nato pa se po spodnji meji zemljišča v diagonali počasi krči po pobočju navzdol in se nato stakne v križišču s cestiščem, ki vodi v Vinsko Grabo. 

Del zemljišča, ki se nahaja na najvišji točki pobočja, je dokaj raven drugi del zemljišča pa ima v začetku ravno lego nato pa gre zemljišče v rahel naklon. Prostorski akti dovoljujejo gradnjo stanovanjskih in počitniških hiš. Celotno zemljišče je komunalno neopremljeno. Dovoz do zemljišča ni urejen. Komunalni priključki se nahajajo v neposredni bližini zemljišča.

Lokacija zemljišča omogoča prelepe in odprte poglede na celotni krajinski park z gozdovi, njivami, vinogradi in prikupnimi bregi. Lokacija je mirna in celi dan obsijana s soncem. Krajinski park omogoča veliko športnih kakor tudi gurmanskih užitkov. Vožnja z avtomobilom do znamenitega termalnega zdravilišča Terme 3000 - M. Toplice traja dobrih 5 minut. Do regijskega središča Murska Sobota pa vožnja traja okoli 10 minut. Avtocestni priključek je oddaljen okoli 15 minut vožnje. 


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: