facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Moravske Toplice

110.000 €
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • codeŠifra: PZ413KT

Podroben opis nepremičnine

-

Moravske Toplice - Dolga ulica  prodamo večje zazidljivo zemljišče v velikosti 15.536 m2 (6.466 m2 je že zazidljivega, 9.070 m2 pa je podana vloga za spremembo namembnosti).

Zemljišče je v  občini Moravske Toplice in je  primerno za gradnjo stanovanjsko-počitniških enot. Zemljišče se razprostira od vrha hriba navzdoi in nudi odprti pogled na vzhod in zahod. Kraj se  nahaja v Krajinskem parku Goričko. Prostorski akti dovoljujejo gradnjo stanovanjskih in počitniških hiš. Celotno zemljišče je komunalno neopremljeno, vendar je v neposrednji bližini voda in elektrika. Trenutno je na delu zemljišča zasajen vinograd različnih sort, ki bogato obrodi.

Lokacija zemljišča omogoča prelepe in odprte poglede na celotni krajinski park z gozdovi, njivami, vinogradi in prikupnimi bregi. Lokacija je mirna in celi dan obsijana s soncem. Krajinski park omogoča veliko športnih kakor tudi gurmanskih užitkov. Vožnja z avtomobilom do znamenitega termalnega zdravilišča Terme 3000 - M. Toplice traja dobrih 5 minut. Do regijskega središča Murska Sobota pa vožnja traja okoli 10 minut. Avtocestni priključek je oddaljen okoli 15 minut vožnje.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: