facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Vič

325.000 €
= 2.579 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 126 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2019
  • codeŠifra: WS-8607

Podroben opis nepremičnine

V idiličnem mirnem in zelenem okolju v predmestju Ljubljane, 1.5 km od izvoza Vič ali Brdo, se prodaja vila dvojček. Dvostanovanjski objekt masivne gradnje v pasivnem standardu, orientacije SZ-JV in etažnosti P+1N stoji na sončni in ravni parceli pravokotne oblike v velikosti 550 m2.

Objekt je izrazito modernega izgleda in sodobne oblike, zasnovan z nadstandardnimi materiali ter ustreza najvišjim standardom pasivne gradnje. Grajen je trajnostno, potresno varno ter energetsko varčno.

Prostori so zasnovani premišljeno, svetli ter omogočajo kvalitetno bivanje in zelo nizke stroške ogravanja.

 Parcela ima direkten dostop iz lokalne ceste, za vsako od enot sta predvideni dve parkirni mesti z možnostjo izgradnje dodatnih dveh.

Vsaka od dveh simetrično oblikovanih stanovanjskih enot ima neto površino 126 m2. V pritličju se nahaja pokrita terasa pred glavnim vhodom(6,5 m2), kopalnico z utilitijem, strojnico  ter velik moderno zasnovan, odprt in svetel dnevno-bivalni prostor z izhodom na sončno teraso (23 m2) in letno kuhinjo s shrambo(6 m2). V nadstropju so predvidene 3 prostorne spalnice z izhodom na balkon in velika kopalnica.

Dodatni opis stavbe Objekt bo predvidoma zgrajen do konca leta 2019 in sicer do tretje podaljšanje gradbene faze-zunaj dokončan objekt (fasada, okna, urejena okolica...). Glede na željo kupca je možno tudi kasnejše dokončanje objekta na ključ. Pasivni standard gradnje omogoča pridobitev subvencije EKO sklada v višini 10.000 eur.

 

Uporabljeni materiali:

Armiranobetonska temeljna plošča debeline 30 cm

XPS toplotna izolacija pod temeljno ploščo debeline 12 cm

Zidana gradnja z armiranobetonskimi vezmi; uporabljena je brušena opeka Heluz Family debeline 25 cm (trenutno najbolj izolativna opeka na trgu, primerna za pasivno gradnjo)

Fasada: mineralna volna Knauf Insulation FKD-S, 20 cm + silikonski zaključni sloj

Lesena okna

Granitne police

Alu vhodna vrata Pirnar

Senčila na elektro pogon

Ravna streha: parna zapora z bitumenskimi trakovi, EPS 20 cm + EPS v naklonu, strešna folija Sika, zaščita strešne folije z XPS, prodec

Skriti žlebovi

Dekoracija fasade: lesena obloga fasade + kovinski deli

 

Zaradi načina gradnje, uporabljenih materialov in kvalitetne izvedbe je predviden strošek za ogrevanje enote dvojčka samo 180 eur za celo leto (TČ-talno gretje in sanitarna voda, rekuperator).

Ločeno se prodaja vsaka izmed enot, ki stoji na parceli v velikosti 275 m2.

Cena za zunaj dokončan objekt: 325.000 EUR + 9,5% DDV

Gre za prodajo brez posrednika, zato dodatna provizija ni zaračunana.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: