facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Vič

339.000 €
= 2.474 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 137 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020

Podroben opis nepremičnine

Neto površina 136,9 m2, dvojček, novogradnja - zgr. l. 2020, 256 m2 zemljišča, P+1, V idiličnem mirnem in zelenem okolju, ne daleč stran od centra Ljubljane, se prodajata luksuzno zasnovani enoti dvojčka. Lokacija nudi idealen življenjski prostor, primeren za vse generacije, ki si želijo pobegniti iz mestnega vrveža, ter v mirnem okolju uživati v naravi, a hkrati potrebujejo vso potrebno infrastrukturo, kot so bližina AC (1,5 km do izvoza Vič ali Brezovica), mestnega avtobusa, trgovine, šole, vrtca in športnega centra, prodamo. Cena: 339.000,00 EUR

Dodaten opis

Objekt zidane masivne gradnje v pasivnem standardu, orientacije SZ-JV in etažnosti P+N stoji na sončni in ravni parceli pravokotne oblike.

Objekt je izrazito modernega izgleda in sodobne oblike, zasnovan z nadstandardnimi materiali ter ustreza najvišjim standardom pasivne gradnje. Grajen je trajnostno, potresno varno ter energetsko varčno. Kvaliteta bivanja in udobja v taki hiši je zagotovljena.

Prostori so zasnovani premišljeno, so zelo svetli ter omogočajo kvalitetno bivanje in zelo nizke stroške ogrevanje.

Parcela ima direkten dostop iz lokalne ceste, za vsako od enot sta predvideni dve parkirni mesti z možnostjo izgradnje dodatnih dveh.

Naprodaj sta enoti dvojčka, ki sta zgrajeni na zemljišču v velikosti 548 m2, s skupno površino 136,9 m2, od tega 131,6 m2 neto stanovanjske površine + 5,3 m2 zaprte shrambe v pritličju. Kvadrature posameznih delov po priloženih skicah.

Pritličje vključuje: vhod s prostorom za vgradno omaro, kopalnico, strojnico, delovno sobo ter velik moderno zasnovan, odprt in svetel dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na pokrito teraso ter vrt z odprtim pogledom.

Nadstropje obsega; veliko spalnico z garderobo z izhodom na pokrito ložo, dve prostorni otroški sobi, vsaka z izhodom na pokrito ložo, večjo kopalnico s kadjo in walk-in tušem, utility, ter odprt večnamenski prostor, ki se lahko spremeni v dodatno otroško/Covid sobo.

Dodatni opis stavbe Objekt bo zgrajen do konca novembra 2020 in sicer do tretje podaljšanje gradbene faze-zunaj dokončan objekt (stavbno pohištvo, fasada, police, urejena okolica in vsi infrastrukturni priključki na parceli). Projekt je v fazi gradnje, kar pomeni, da se lahko prilagodimo vašim željam po spremembi predelnih sten. Glede na željo kupca je možno tudi kasnejše dokončanje objekta na ključ.

Pasivni standard gradnje omogoča pridobitev subvencije EKO sklada v višini 8.000 eur, potrebno dokumentacijo za pridobitev sredstev vam zagotovimo mi. PHPP izračun je pripravljen.

Uporabljeni materiali:

Armiranobetonska temeljna plošča debeline 30 cm

XPS toplotna izolacija pod temeljno ploščo debeline 12 cm(Fibran 400, 12 cm)

Zidana gradnja z armiranobetonskimi vezmi; uporabljena je brušena opeka Heluz Family debeline 25 cm (trenutno najbolj izolativna opeka na trgu, primerna za pasivno gradnjo)

Fasada: mineralna volna Knauf Insulation FKD-S, 20 cm + silikonski zaključni sloj

Okna: Les-alu s skritim okovjem in poravnanimi linijami zunaj in znotraj, troslojna zasteklitev

Granitni pragovi

Alu police na oknih

Alu vhodna vrata Pirnar

Senčila na elektro pogon

Ravna streha: parna zapora z bitumenskimi trakovi, EPS 20 cm + EPS v naklonu, strešna folija Sika, zaščita strešne folije z XPS, prodec

Skriti žlebovi

Dekoracija fasade: lesena obloga fasade + kovinski deli

Dekorativna pločevina okoli oken v nadstropju

Zaradi načina gradnje, uporabljenih materialov in kvalitetne izvedbe je predviden strošek za ogrevanje enote dvojčka samo 200 eur za celo leto (TČ-talno gretje in sanitarna voda, rekuperator).

Ločeno se prodaja vsaka izmed enot.

Enota A:

Naprodaj je enota A, ki je zgrajena na zemljišču v velikosti 256 m2, s skupno površino 136,9 m2, od tega 131,6 m2 neto stanovanjske površine + 5,3 m2 zaprte shrambe v pritličju.

Pripadajoča parcela: 256 m2

Cena za zunaj dokončan objekt enota A: 339.000 EUR

Gre za prodajo brez posrednika, zato dodatna provizija ni zaračunana.

Cena vključuje DDV.

 

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: